2777
2789
عنوان

خواهر شوهر شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخدا خوب باش من انقد ازدست سه تاشون کشیدم و ننه عفریتشون خدا ذلیلشون کنه سر بچه هاشون بیاره ایشال ...

نچ ای بابا 

ولش کن نفرین نکنن

شما هرچقدر هم ارزش دیگران را حفظ کنید، در نهایت آن‌ها طبق لیاقت و شایستگی خودشان با شما رفتار می‌کنند.

وای نگرانی همیشگی مننننننیاد داداشمو ازم بگیره دیگه سال تا سال نتونیم ببینیم همو یا زنگ بزنیم

نه بابا اینجوری نیست

شما هرچقدر هم ارزش دیگران را حفظ کنید، در نهایت آن‌ها طبق لیاقت و شایستگی خودشان با شما رفتار می‌کنند.

قراره نزدیک شما زندگی کنن؟

نمیدونم فعل معلوم نیست

مبارکه هیچ کس از اولش نمی خواد بد باشه ولی چون اداب ارنباطات رو بلد تیست میشه بد

مرسی 

اره همینجوریه

نه بابا اینجوری نیست

اخه با داییام سنی نزدیک بودیم برام عین داداش بودن زن گرفتن سالی یه بارم که زنگ میزنم دیگه میزنن رو آیفون که خانومشون بشنوه و خیلی سنگین حرف میزنن که زیاد زنگ نزنم خانوماشون خوششون نمیاد حساس میشن حالا که یه دونه داداش خودم وقت زنشه همش میترسم اونم بره و پشت سرشو نگاه نکنه خواهر هم ندارم خیلی تنها میشم

لطفا درخواست دوستی ندید
خواهر عزیز کرم نریز😂😂

کرم میریزم اصلا دلم میخواد کرم بریزم مشکلیع حرفی داری؟؟؟😁😝😝

لطفا آقایان درخواست ندید! خنده ام رادید و گفتا فارغی گویا زغم گفتمش ما درد را  با خنده کتمان میکنیم