2777
2789
عنوان

خواهر شوهر شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توروخدا خوب باش من انقد ازدست سه تاشون کشیدم و ننه عفریتشون خدا ذلیلشون کنه سر بچه هاشون بیاره ایشال ...

نچ ای بابا 

ولش کن نفرین نکنن

هر فردی که با شما مهربان است عاشق شمانیست، برخی از مادران فرزندانشان را درست تربیت کرده اند.    

وای نگرانی همیشگی مننننننیاد داداشمو ازم بگیره دیگه سال تا سال نتونیم ببینیم همو یا زنگ بزنیم

نه بابا اینجوری نیست

هر فردی که با شما مهربان است عاشق شمانیست، برخی از مادران فرزندانشان را درست تربیت کرده اند.    

مبارکه هیچ کس از اولش نمی خواد بد باشه ولی چون اداب ارنباطات رو بلد تیست میشه بد

مرسی 

اره همینجوریه

نه بابا اینجوری نیست

اخه با داییام سنی نزدیک بودیم برام عین داداش بودن زن گرفتن سالی یه بارم که زنگ میزنم دیگه میزنن رو آیفون که خانومشون بشنوه و خیلی سنگین حرف میزنن که زیاد زنگ نزنم خانوماشون خوششون نمیاد حساس میشن حالا که یه دونه داداش خودم وقت زنشه همش میترسم اونم بره و پشت سرشو نگاه نکنه خواهر هم ندارم خیلی تنها میشم

لطفا درخواست دوستی ندید
خواهر عزیز کرم نریز😂😂

کرم میریزم اصلا دلم میخواد کرم بریزم مشکلیع حرفی داری؟؟؟😁😝😝

گر تو گرفتارم کنی من با گرفتاری خوشم داروی دردم گر تویی در اوج بیماری خوشم.. 🫀💍