2777
2789
به من شیاف داده بود شبی یکی اشتباه نکنم مقعدی گفته بود استفاده کنم و استراحت داد من خودمم خیلی مر ...

منم شیاف استفاده میکردم ماما نوشته بود 

ولی دکتر گفت شیاف ضرر داره قرص مصرف کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی حالا که رفتی پیش یه دکتر حتما قبولش داشتی  بهش اعتماد کن هر کسی نحوه درمان خودشو داره 

من رفتم سونو هم برای انتی هم برای قلب که مشخص شد هماتوم هست دکتر سونو خییلی منو ترسوند ولی دکتر گفت هیچی نیست 

ولی حالا که رفتی پیش یه دکتر حتما قبولش داشتی بهش اعتماد کن هر کسی نحوه درمان خودشو داره من رفتم سو ...

اتفاقا برا من سونو گفت نگران نباش یکم خونریزی کرده 

ولی متخصص گفت کلا یه تیکه از جفتت کنده شده بخدا انقد ناراحت شدم 

حالا موندم شیافمو مصرف کنم یا نه 

اتفاقا برا من سونو گفت نگران نباش یکم خونریزی کرده ولی متخصص گفت کلا یه تیکه از جفتت کنده شده بخدا ا ...

اگر دکترت خوبه به حرفش گوش کن اگر نه یه جای دیگه ام برو ویزیت 

من روزای اخر بارداریم چند تا دکتر رفتم بعدا پشیمون شدم که چرا انقدر خودمو در به در کردم و استرس کشیدم 

اگر دکترت خوبه به حرفش گوش کن اگر نه یه جای دیگه ام برو ویزیت من روزای اخر بارداریم چند تا دکتر رفتم ...

دکترت چی گفت اثر گذاشت فقط شیاف ؟؟

از چند هفته فهمیدی و کی خوب شدی 

ممنون میشم جواب بدی❤️

دکترت چی گفت اثر گذاشت فقط شیاف ؟؟از چند هفته فهمیدی و کی خوب شدی ممنون میشم جواب بدی❤️

برای هماتوم که من رفتم سونو قلب فکر کنم هفت هفته رفتم  دکتر سونو گفت وااای خونریزی و خطرناک و بدو برو دکتر ... یعنی من سکته کردم  مطبمم نزدیک بود رفتم دکتر گفت کی گفته هیچی نیست ده  یا هفت تا شیاف نوشت و گفت برو شبی یکی استفاده کن حتی استراحت مطلق ام نداد 

ولی من خودم دیگه اومدم تا انتی فقط برای دکتر رفتن رفتم بیرون استراحت کردم  حموم کم میرفتم بیشتر دراز میکشیدم    غذای سبک درست میکردم  هر چی ام میخواستم بخورم سرچ میکردم یک درصد ریسک خونریزی داشت نمیخوردم مثل شوید و ترخون و مرزه و ...   همین    برای ان تی که رفتم گفت جذب شده

نسخه من این بود چون ۶۰۰ بود هر جایی نداشت ، یادمه به دکترم گفتم شیاف تموم شد برم سونو گفت نه نمیخواد ...

بنظرت چرا دکتر به من گفت شیاف نزار یعنی واقعا از بی سوادیش بود یه فرقی داشت مورد من ؟؟

منم هفت هفته رفتم فهمیدم هماتوم دارم ده تا نوشت شیش تاشو مصرف کرده بودم که گفت دیگه نکن

بنظرت چرا دکتر به من گفت شیاف نزار یعنی واقعا از بی سوادیش بود یه فرقی داشت مورد من ؟؟منم هفت هفته ر ...

نمیدونم واقعا دکترا معمولا نظر همو قبول ندارن 

من ماه اخر بارداری متوجه شدم جنین وزنش کمه فکر کردم دکترم کم کاری کرده و دیر منو فرستاده سونو   پیش دو سه تا دکتر رفتم هی دارو دادن گفتن بخور  چرا دکترت هیچی نداده  اخرشم اصلا رو وزنش اثر نکرد    روز زایمان از ماما پرسیدم گفت نه روند دکتر اولت درست بوده   خیلی بچه ها کم وزنن و ژنتیکیه   گفتم دکتر خودمم گفت ژنتیک🤦🏻‍♀️

اگر تهرانی میخوای برو پیش دکتر من   دکتر معصومه جعفری    تهرانسر

یکم کم حرف ولی تشخیصش خیلی خوبه 

نمیدونم واقعا دکترا معمولا نظر همو قبول ندارن من ماه اخر بارداری متوجه شدم جنین وزنش کمه فکر کردم دک ...

نه والا تهران نیستم 

زنجانم دکتر فریناز کریمی هستش نمیدونمم تشخیصش چجوریه🤦‍♀️

نه والا تهران نیستم زنجانم دکتر فریناز کریمی هستش نمیدونمم تشخیصش چجوریه🤦‍♀️

نمیشناسم والا  ، اینجا یه تاپیک بزن لبین کسی اگر دکتر خوب زنجان میشناسه بهت معرفی کنه   یا تو دکتر ۲۴ نظرات و بخون