2777
2789

فکر می کنین دلیلش چیه با اینکه چهرتون معمولیه ولی همه نگاتون می کنن

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یا وقتی اروم بودم همه میگفتن وای چقدر با ادب هست 

یا وقتی صحبت میکردم سرزبون دار بودم چون خودمم بودم و فیلم بازی نمیکردم مردم جذبم میشدن

اگه با دوستام بودیم که اون ناحیه رو به فنا میدادیم حالا مترو بود یا هر جا انقدر میخندیدیم و بلند حرف میزدیم که مردم هم باهامون همراه میشدن

چیزی که ادمها رو جذب میکنه انرژی اون شخصه نه صرفا ظاهرش

کسی که صبح تا شب به خودش میگه من زشتم و کسی ازم خوشش نمیاد انرژی دفع داره و وقتی هم کنار گذاشته بشه فکر میکنه به خاطر ظاهرش بوده 

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»

بعضیا کاریزماتیکن 

و این یچیز ذاتیه 

بعضیا حرکت و یه نگاه خاص دارن چشماشون براق هست عکس العمل چهرشون خیلی گیراست و جذابشون میکنه. 

بعضیا با اینکه اجزای چهرشون خیلی معمولیه ولی ترکیبشون قشنگ میشه