2777
2789

خانوادم ناراحت خودم ناراحت بقیه حسودی😮‍💨 به رشته ی چرت من چون فقط دانشگاه خوبیه

مددکاری علوم پزشکی تهران

ناراحتم خیلی خیلی

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عهههه

اتفاقا ما دو نفر از فامیلامون این رشته درس میخوندن و داخل بیمارستان استخدام شدن خیلی خوب بود

بنظر من رشته خوبیه

و من بهت تبریک میگم عزیزم

امیدوارم خیلی خیلی موفق بشی❤️🫶🏻

حکم آنچه تو گویی،من لالِ تو هستم✨🤍

عههههاتفاقا ما دو نفر از فامیلامون این رشته درس میخوندن و داخل بیمارستان استخدام شدن خیلی خوب بودبنظ ...

مرسی عزیزم از شبی که جواب انتخاب رشته اومد هرشب گریه میکنم 

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

مامایی آزاد سنندج ارزش خوندن داره؟ منم چند روزه فقط گریه میکنم

رتبه و ترازتون میشه بگید

ممنون میشم اگه حسود و عقده ای و فاقد سواد و اطلاعات هستی پیامم ریپ نکنی با تشکرررررر