2777
2789

خدایا خیلی خستم حالم بده 

دلم میخواد بمیرم 

شدیداً حسرت زندگی دخترای اطرافمو میخورم مخصوصا الان

تو زندگیمون مشکل بزرگی پیش اومده خیلی دارم اذیت میشم احساس می کنم دارم خفه میشم 

مشکل هر کسی برای خودش واقعا بزرگه 

زندگیمون شده مثل یه حباب که هر لحظه ممکنه بترکه

اگه حل نشه قطعاً خودکشی میکنم تا به الان کلی سختی کشیدم پس خدایا این یکی رو خودت رحم کن 

حالم خیلی بده 

درکت میکنم عزیزم 

برات حمد موندم  و صلوات فرستادم 

ان شالللااههه که همه چیز درست شده 

دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین مشکلات بزرگمون می کنه دیگه 

چند وقت پیش منم فک می کردم ته خطم ولی بعد از مدتی که گذشت دیدم نه تا ته خط خیلی فاصله داشتم 

یه مدت که بگذره می بینی که مسئله خیلی بزرگیم نبوده تو خیلی بهش فکر کردی

منم دلم میخواد خودم و بکشم یا شوهرم و تنها نیستی دلم میخواد بمیره گم بشه از جلوی چشمم خسته ام از دست ...

😭 ای کاش خدا خودش ما رو ببره 

وقتی می‌دونه اینقدر حالمون بده زجرمون نده

این خودش یه عذابه

😭 ای کاش خدا خودش ما رو ببره وقتی می‌دونه اینقدر حالمون بده زجرمون ندهاین خودش یه عذابه

من جوری تو زندگی ام بریدم که دیگه درست نمیشه واقعا نمیخوام دیگه شوهرم و ببینم اصلا نمیخوام صداش و بشنوم تمام زندگی ام به خاطر بچم کسی که آرزو دارم آرامش داشته باشه و خوشبخت بشه