رستا121 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/30 تعداد پست: 805 عنوان چند روزه که متوجه شدم باردارم و امروز به دفعه خونریزی شدید داشتم علتش میدونید 81 بازدید | 11 پست خیلی استرس دارم فردا صبح میرم دکتر دُخـتَر سَـرِت رو جِلوی کَسی خَم نَکُن🦋✨چون تاجِـت می افتِه👸🏻👑 1404/07/22 | 22:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پاستیل_قلبی۲ عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 2678 و ا گذاشتی واسه فردا ؟! خو همین امشب پاشو برو بیمارستان ۱۴۰۳/۶/۱۹✓ دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی...شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی !
پاستیل_قلبی۲ عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 2678 درد نداری ؟! خوبی الان ؟!! از کی خونریزی شروع شده هنوزم ادامه داره ؟! ۱۴۰۳/۶/۱۹✓ دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی...شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی !
پاستیل_قلبی۲ عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 2678 به دارو خانه دسترسی داری؟! نزدیکت هس؟! ۱۴۰۳/۶/۱۹✓ دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی...شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی !
رستا121 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/30 تعداد پست: 805 و ا گذاشتی واسه فردا ؟! خو همین امشب پاشو برو بیمارستان الان میتونم برم سونو؟؟اگه که بشه همین الان برمخونریزیم حدود یه ۱ دقیقه بود قطع شد دُخـتَر سَـرِت رو جِلوی کَسی خَم نَکُن🦋✨چون تاجِـت می افتِه👸🏻👑
رستا121 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/30 تعداد پست: 805 درد نداری ؟! خوبی الان ؟!! از کی خونریزی شروع شده هنوزم ادامه داره ؟! اون لحظه درد داشتم ولی الان نهحدود نیم ساعت پیش یه دفعه دیدم خونریزی شدید دارم حدود ۱ دقیقه بعد کامل کامل قطع شد دُخـتَر سَـرِت رو جِلوی کَسی خَم نَکُن🦋✨چون تاجِـت می افتِه👸🏻👑
رستا121 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/30 تعداد پست: 805 به دارو خانه دسترسی داری؟! نزدیکت هس؟! آره میتونمچی بگیرم؟؟ دُخـتَر سَـرِت رو جِلوی کَسی خَم نَکُن🦋✨چون تاجِـت می افتِه👸🏻👑
پاستیل_قلبی۲ عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 2678 الان میتونم برم سونو؟؟اگه که بشه همین الان برمخونریزیم حدود یه ۱ دقیقه بود قطع شد چونکه خونریزی داشتی اصلا سونوت نمیکنن خطر سقط جنین داره خدایی نکرده فقط شیاف پروژسترون میدن یا آمپول پروژسترون میزنن برات ۱۴۰۳/۶/۱۹✓ دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی...شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی !
پاستیل_قلبی۲ عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 2678 آره میتونمچی بگیرم؟؟ شیاف پروژسترون بهش بگو که بارداری و خونریزی داشتی خودش میده بهت همون بزن جای بچه رو سفت میکنه و از سقط جلوگیری میکنه توکلت به خدا باشه عزیزم ۱۴۰۳/۶/۱۹✓ دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی...شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی !
رستا121 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/30 تعداد پست: 805 چونکه خونریزی داشتی اصلا سونوت نمیکنن خطر سقط جنین داره خدایی نکرده فقط شیاف پروژسترون میدن یا آمپول ... پس الان برم؟؟ دُخـتَر سَـرِت رو جِلوی کَسی خَم نَکُن🦋✨چون تاجِـت می افتِه👸🏻👑
رستا121 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/30 تعداد پست: 805 شیاف پروژسترون بهش بگو که بارداری و خونریزی داشتی خودش میده بهت همون بزن جای بچه رو سفت میکنه و از ... مرسی عزیزممم دُخـتَر سَـرِت رو جِلوی کَسی خَم نَکُن🦋✨چون تاجِـت می افتِه👸🏻👑
پاستیل_قلبی۲ عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 2678 پس الان برم؟؟ آره عزیزم گرفتی زدی خبرم بده نگرانتم 🫶🏻 ۱۴۰۳/۶/۱۹✓ دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی...شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی !