2777
2789
عنوان

از خجالت دلم میخواد اب شم

268 بازدید | 21 پست

بخدا دیگه خسته شدم

اکس من چرا ول نمیکنه

رفیقاش به من رکوئست میدن همش

خودش به رفیقای من

بخدا دارم اب میشم همه شات میفرستن بیا رلت پیشنهاد داده

میگم تموم کردیم

ولی یه حس خیلی بدی دارم 

چندین هفته س وضعیت اینه گفتم باشه تموم میشه خوب میشه

چرا بیخیال نمیشه خدایا منو بکش راحت شم

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ وقت تو کل عمرم اینقدر خجالت زده نشده بودم

خیلی دلم میکشنه💔

به احترام روزهایی که باهم بودیم نباید چنین کاری میکرد 

یا یکی دوبار کرد بیخیال میشد

نه به همه رفیقام بده

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
چه هول بدبخت گردن نگیر🤦‍♀️

حالم بهم میخوره

اخه مگه اینا ادم نیستن خانواده ندارن

تو چرا اب بشی از خجالت ببخیال بابا به تخمدان ناحیه چپت بگیر

با دست نشونم میدن

رل این به ما رکوئست داده ها💔

بلاکش کن نره تو فالورات کسیو فالو کنه

رفیقامو میشناسه یکسال باهم بودیم

هیچ وقت تو کل عمرم اینقدر خجالت زده نشده بودمخیلی دلم میکشنه💔به احترام روزهایی که باهم بودیم نباید ...

متاسفانه بعضیا همین جورین من به سلامتیشون شک میکنم 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
هیچ وقت تو کل عمرم اینقدر خجالت زده نشده بودمخیلی دلم میکشنه💔به احترام روزهایی که باهم بودیم نباید ...

این بار هرکدوم دوستات شات فرستاد بگو پسش زدم میخواد حالمو بگیره به شماها تک تک پیام میده و تو اولین نفری نیستی که بهت پیشنهاد داده یا میخواد بده،فکر کرده بالا آورده منو دوستام میخورن

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

متاسفانه بعضیا همین جورین من به سلامتیشون شک میکنم

به دور از انسانیته💔نمیدونم میخواد بگه من بیناموسم یا میخواد منو اذیت کنه

این بار هرکدوم دوستات شات فرستاد بگو پسش زدم میخواد حالمو بگیره به شماها تک تک پیام میده و تو اولین ...

من اگه الان تو سن و شرایط یو بودم بجای خجالت شاتهایی که فرستاده شده رو تو گروهی که هممون هستیم یا اینستا با مخفی کردن برای بقیه استوری میکردم و اونی که بالاتر نوشتم رو هم مینوشتم که هیچکدوم دوستام هوا برشون نداره یا برای حال گیری و چزوندن من هی خبر نیارن

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

وا چ ربطی داشت تو رو دادی بابا شوهرت ک نبوده

یه حس گندی دارم💔😔