2777
2789

البته پبامبران پاک اند شنیدم پبامبران اگر ترک مستحب میکردند دچار مجازات میشدند ما که انقدر حقیریم ترک واجب میکنیم خدا نمیگه چرا 

مجازات مون موکول میشه به آخرت که این هم خوبه هم بد

حالا خطای یوسف پیامبر و پدرش چی بود که باعث افتادن در چاه و زندانی شدن و دوری از پدر شد؟

کاربری دست دو نفره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من شنیدم چون بین فرزندانش فرق میگذاشت و یوسف رو بیش از اندازه دوست داشت ومیپرسید یه جای دیگه هم شنیدم موقع خداحافظی ازیوسف به فرزندانش گفته یوسف رو به شما میسپرم باید میگفت به خدا میسپرم

من مورد اخری برای خودم پیش اومد و خدا اون چیزی که دوست داشتمو گرفت ازم 

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

علت فراق یوسف این بود ک پدرش یوسف رو از خدا بیشتر دوست داشت و این شرک بود و اینکه یوسف خودش توی زندان بود و به اون دوستش که از زندان آزاد شد گفت تو که از زندان آزاد شدی از پادشاه برام طلب آزادی کن و این یه جورایی شرک بود چه را که در حقیقت آزادی یوسف در دست خدا بود و یوسف نباید از اون شخص طلب کمک می‌کرد و فقط باید از خدا می‌کرد و پس از کلی توبه و استغفار خدا میگه باشه ولی به جای ۳ سال ۱۳ سال کاری میکنم که توی زندان باشی 

یوسف رو نمیدونم

ولی

به پدرش اون فرشتهه اخر سر گفت

گفتش

در یک دل دو دوست نمیگنجد

یوسف رو اندازه خدا دوستش داشت و میپرستید

قبلشم گفت در غیاب فقط ۱ فرزندت

اونم در حالی ک ۱۰ تا دیگ هست نشستی اینطوری گریه میکنی توجهی بهشون نداری

پدره هم هی میگفت نه یوسف خاص بود

اخر فهمید اشتباهشو

بعدش دیگ با یوسف روبرو شد

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

پرستیدن شدید یوسف

و اینکه به لاوی سپردش ن ب خدا

بچه هاشم انگار ازش راضی نبودن و حسرت میخوردن مدام

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

باعث افتادن در چاه چی؟

من فکرمیکنم عذابی که یوسف اول کشید امتحان صبر و امیدش به خدا بود تااینکه اون رو به عرش بزسونه شاید اگر گله و شکایت میکرد هیچوقت لایق اون مقام نمیشد

مثل سختی های الان ماها که شاید داریم رنج میکشیم که بعدا خدا پاداش صبر بهمون بده

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

هعییییی شرک انقدر گناه بزرگیه که شما فکر کن خدا یعقوب نبی که پیامبر بود رو اینجوری مجازات کرد ما میخوایم چیکار کنیم؟ مایی که دنیا طلبی انقدر برامون مهم شده میخوایم چیکار کنیم؟؟ مایی که به هنگام مشکلات به جای صدا زدن خدا غیر خدا رو صدا میزنیم چیکار کنیم ؟