2777
2789
عنوان

الهی مرنشو ببینم

392 بازدید | 45 پست

اهل نفرین نیستیم ولی اگر خدایی وجود داره این زن بد ذاتو  خواهر شوهرمو ببره  دلم میخواد بمیره  مردنشو ببینم 

زنیکه . ه ر را ه خودش خونه زندگی ندارع شوهر ندارع. دم به دقیقه شوهر منو میکشونه بیا بچه برا داییش دلواپسی می‌کنه  بچه 5یا 6ماههه هی تو گوش این میخونه 

من امشب بخاطر رفتارش تا همین یساعت پیش زیر سرم بودم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا به این دعاها کاری نداره کار خودشو انجام میده همسرت باید یاد بگیره بین همسر و خواهرش مدیریت کنه و اولویتش زندگی مشترکش باشه نه خواهرش وگرنه خواهرا از خدا خواستن نوکر بی جیره مواجب گیر بیارن و سرش خراب شن

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

چیکار کنه خواهرش زنگ میزنم میگه بیا تنهام بچه مریضه چی بگه

بگه زنگ بزن به شوهر گور به گوریت بیاد من خودم کار دارم نمیتونم

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

اونم بره بمیره

دور از جونش

نباید بهش رو بده 

اولویت با زن و زندگی خودشه

باید ی خط درمیون جواب گوشی و بده بپیچو نه تا بفهمه ک نمیخواد بره 

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

دور از جونشنباید بهش رو بده اولویت با زن و زندگی خودشهباید ی خط درمیون جواب گوشی و بده بپیچو نه تا ب ...

خواهرش شوهر ندارع اینو پنهون دارن از من شوهرش ازدواج کرده داماده بچه هاش همسن مننن فقط این حامله شده که تنها نباشه سنش 45ایناس شایدم 48 برا کسی نفهمه  ابروش نره نمیگه