2777
2789
عنوان

چه کنم با این رفتار شوهرم

236 بازدید | 30 پست

خانمها من و همسرم الان نزدیک سه هفته قهر و دلسردی بینمون بوده، بخام کامل توضیح بدم زیاده،، بعد صبح قبل از بیدار شدن پسرم که اماده کنم واسه مدرسه همسرم یه ده دقیقه بدون هیچ صحبتی اومد منو بغل کرد بعد گوشیم ساعتش زنگ خورد و من بلند شدم پسرم رو بفرستم، الان از صبح تا الان هم همون رویه قهر و سکوت رو داره؟ من چه رفتاری داشته باشم سردرگمم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اومده بغلت کرده پاشدی رفتی دیگه

نوبت توعه منت کشی کنی 😂

ولی درکل قهر رو ادامه نده یادبگیرند ت خانواده حتی اگه ناراحتی هیچکس حق نداره قهر کنه بچه هاهم یاد میگیرن

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

دلش تنگ شده. حالا صبر کن خودش میاد یه کم دیگه

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
خب اومده بغلت کرده پاشدی رفتی دیگهنوبت توعه منت کشی کنی 😂ولی درکل قهر رو ادامه نده یادبگیرند ت خانو ...

ولی من خیلی دلم پره دلم میخاد حرف بزنیم و مشکلم حل بشه،، اصلا زندگیمون از این حرفها گذشته 

😐چرا گذاشتی بغلت کنه؟من قهرباشم کنارمم بشینه وحشی بازی درمیارم

اتفاقا برا همینه که میگن تو قهر جاتونو جدا نکنید. 

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
ولی من خیلی دلم پره دلم میخاد حرف بزنیم و مشکلم حل بشه،، اصلا زندگیمون از این حرفها گذشته

دقیقا باید حرف بزنین عزیزم

هرچی فاصله بگیرین ازهم بدتر میشه

از ی جا باید شروع کنی گلم، زندگی خیلی فراز و نشیب داره فقط ب طلاق فکرنکن اونم با بچه، سعی کن درستش کنی

دعای فرج هیلی کارسازی قرآن هم صوتی بذار تو خونه زمزمه کنه هرروز خیلی تو کل زندگی موثره امتحان کن جواب میگیری

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
دقیقا باید حرف بزنین عزیزمهرچی فاصله بگیرین ازهم بدتر میشهاز ی جا باید شروع کنی گلم، زندگی خیلی فراز ...

گذشته دیگه از این حرفها سالهاست دارم تلاش میکنم اما این دو هفته هیچ تلاشی نکردم و اصلا دلم راضی به هیچ تلاشی هم نیست خسته ام واقعا به هر دری زدم نشد