2777
2789
عنوان

با این مدل مردا شما چیکار میکنید

117 بازدید | 16 پست

ما دو سالو نیمه عقدیم نامزدی نداشتیم سه روز بعدشم عقد کاملا سنتی من ۱۷ سالم بود و هیچم عملا حالیم نبود پول در میاره اما همش خرج خودش می‌کنه به آیفون شونزده تازه گرفت یه ۲۳ الترا هم از قبل داشت اونوقت من گوشیم از دم قسط با سود فراوان شده ۱۰ میلیون همش در حال نالیدنه بدون اینکه به من بگه رفته ماشین خریده ۳۰۰ میلیون مونده چک گذاشته دیروز مجبور شدم النگوهامو بدم گفتم برو گوشیتو بفروش میگه نه کارتون ندارع چرا این اینجوریه خسته شدم تازه درآمدم دارم خودم پول جیبشم اکثر اوقات میدم خیلی زبون بازه تا کنارمه خوشم میاد ازش به محض اینکه ازم دور میشه تمام تنفری که میتونم بهش داشته باشم پیدا میشه

با آیفون از تو پول تو جیبی میگیره؟ حاشا و کلله

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا النگو دادی بهش؟

وقتی تو رو در جریان کارهاش نمیزاره و مشورت نمیکنه چرا طلا میدی بهش آخه

اصلا دلت براش نسوزه 

تا زیر یک سقف نرفتی تکلیف این کارهاشون روشن کن وگرنه بعد ازدواج مطمنن باش بدتر هم میشه

چرا النگوهاتو دادی؟چرا پول میدی بهش یبار براهمیشه بشین تصمیم بگیر که درست بشی و جوگیر نشی تو عقدی عروسی که نکردی که النگوهاتو دادی چرا اینقد بی مسولیت بارش میاری بیشترین تقصیرو خودت داری

چرا النگو دادی بهش؟وقتی تو رو در جریان کارهاش نمیزاره و مشورت نمیکنه چرا طلا میدی بهش آخهاصلا دلت بر ...

چطوری تکلیفمو روشن کنم همینو نمی‌دونم چطوری خط قرمز مو براش بکشم نمیفهمم

اینم شانس ماس

جمع کن خودت رو عزیزم

بهش رو نده، توام پولت رو خرج خودت کن تا بفهمه چه حسی داره

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
چطوری تکلیفمو روشن کنم همینو نمی‌دونم چطوری خط قرمز مو براش بکشم نمیفهمم

ی قروننننن براش خرج نمیکنی هیچی حتی یک شارژ گوشی

ازش درخواست پول کن ،لباس و اینا 

الان وظیفه اشه که برات خرج کنه ،دیدی خرج نمیکنه به بزرگ نرها بگو 

این اگه درست میشد این چند وقته میشذ

ی قروننننن براش خرج نمیکنی هیچی حتی یک شارژ گوشیازش درخواست پول کن ،لباس و اینا الان وظیفه اشه که بر ...

انقد میگم بخدا بهم پول بده نمی‌ده دیگ آنقد گفتم خسته شدم خودم