2777
2789
عنوان

بنظرتون این آقا منو یادشه

94 بازدید | 13 پست

سلام 

من با یه پسره یکی دوماه دوست بودم 

موقعیت شغلی و تحصیلیش و مالیش عالی عالی بود 

البته موقعیت منم خوبه 

و ۸ سال هم از من بزرگتر بود 

دو سه بار رفتیم بیرون خیلی می‌گفت که نمی‌دونم دوست دختر قبلیم ماشینش سانتافه بود نمی‌دونم فلان دختر اقامت فلان کشور داشت یا و فلان دختر باباش فلانیه و..... البته دروغ هم نمی‌گفت چون موقعیت تحصیلی و شغلی خودش واقعا عالیه 

دیدار آخر دیگه از این حرفهاش خیلی بدم اومد و برگشتم خونه دیگه تصمیم گرفتم حتی باهاش خدافظی هم نکنم و بی خبر کات کنم  چون خیلی بهم فشار اومده بود و ناراحتم کرده بود خلاصه اومدم خونه و دیگه جوابشو ندادم 

اونم کلا ۱ بار زنگ زد و ۱ پیام داد ! همین ! دید جواب نمیدم و اونم پیگیر نشد 

حالا بعد از گذشت ۲ ماه باوجود اینکه شمارمو سیو داره چون پروفایلش میاد برام !!

داخل اینستا به من درخواست داده !! 

حالا بنظرتون منو یادش مونده و فالو کرده 

یا نه 

من قبول کنم یا نه ؟؟ 

حالا که تصمیمت این بوده که بدون هیچ حرفی همه چی رو تموم کنی، دلیلی هم نداره الان درخواستش رو قبول کنی

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چمیدونم آدم هول با صدتا هست شاید یادش بره

اگه معتاد نیست یادش نمیره

من یکی اومد سمتم، گل میکشید؛ ۳ روز طول کشید منو کلا یادش رفت😂😂😂 نشناخت اصلا

در غیر این صورت یادشون میمونه