2777
2789
عنوان

خرید عطر

121 بازدید | 23 پست

چند باری رفتم تو این سایت عطر افشان جدی جدی مردم چقدر پولدارن متأسفانه ذهنم فقیرم هیچ وقت قبول نمیکنه ۵۰ میلیون صرف بشه برا عطر بعد نظرای کارشناسی و عجیبشون رو عطرا 😭😂دنیای پولدارا خیلی جالبه

خیلی عجیبه واقعا 

طرف داشت برای من توضیح میداد پالتو از فلان برند خریده و شانس آورده که تونسته مفت بخره

ناقابل ۴۶ میلیون 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم عطر و ادکلن خیلییی دوس دارم ینی عاشقشم یه روز پولدار شم اولین کاری که میکنم میرم سراغ عطر 

گرون ترین عطری که دوست داشتمو میخرم

اتفاقا دیروز یه از این ادکلن کوچیکا گرفتم هی میزنم هی بو میکنم با اینکه فیکه ماندگاری خوبی هم داره خدایی😂

منم یه پسر خاله متمول دارم مثلا میره براحتی یه موتور میخره که من با کمتر از نصف اون پول میتونم ماشین بخرم اما حتی یک سوم اون پولم ندارم😄😄😄

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

درست هزینه کردن مهم تره /من یکی از دوستان سرمایه داره همیشه ادکلن مخصوص خودشو داشت یه مدت شرایط شغلی مناسب نبود پول بوداا دیدم عطر بیک سفارش داده جالب بود گفتم چرا خب همونو بخر گفت شرایطو میبینی مهم معطر بودنه یعنی ادکلن 30میلیونی چند ماه شد300هزار این یادم افتاد بعد دوباره به روال عادی برگشت منطقی و عاقلانه رفتار میکنه 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
منم عطر و ادکلن خیلییی دوس دارم ینی عاشقشم یه روز پولدار شم اولین کاری که میکنم میرم سراغ عطر گرون ت ...

وای منم بخدا همش میرم این سایته غصه میخورم البته در وسع خودم عطر و ادکلن میگیرم ولی دوست دارم از اونجور عطر ها هم تجربه کنم 😂

کل پالتو های خانوادمون ۳۰ میلیون نمیشه😭😭😭😭

ماهم 🤣🤣

دنیا همینه 

مبلغی که برای ما هنگفته برای خیلیا پول تو جیبی محسوب میشه

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

اونوقت من اصلا بوهای عطر رو نمیفهمم هزار بار گودگرل رو بو کنم بازم. نمیتونم حدس بزنم گودگرل هست یا ن

وای منمم یبار رفتم عطر فروشی یارو هی میگفت این فلان عطره چطور بوشو دوست نداری خیلی معروف و گرونه خب چیکار کنم داداش بو گوز میداد

ماهم 🤣🤣دنیا همینه مبلغی که برای ما هنگفته برای خیلیا پول تو جیبی محسوب میشه

😭بعد یجوری توصیف میکنن مثلا میگه ترکیب بوی یاس هندی و دارچین و اناناس و چمیدونم گل های استوایی میده خب شما اینارو از کجا بو کردید یزیدا این چه نشونیه😭

😭بعد یجوری توصیف میکنن مثلا میگه ترکیب بوی یاس هندی و دارچین و اناناس و چمیدونم گل های استوایی میده ...

چقدر باحال تعریف میکنی🤣🤣🤣

ایشالا شماهم یه روزی بتونی همچین خریدهایی کنی