چند باری رفتم تو این سایت عطر افشان جدی جدی مردم چقدر پولدارن متأسفانه ذهنم فقیرم هیچ وقت قبول نمیکنه ۵۰ میلیون صرف بشه برا عطر بعد نظرای کارشناسی و عجیبشون رو عطرا 😭😂دنیای پولدارا خیلی جالبه
طرف داشت برای من توضیح میداد پالتو از فلان برند خریده و شانس آورده که تونسته مفت بخره
ناقابل ۴۶ میلیون
حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم یه پسر خاله متمول دارم مثلا میره براحتی یه موتور میخره که من با کمتر از نصف اون پول میتونم ماشین بخرم اما حتی یک سوم اون پولم ندارم😄😄😄
چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من میجو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚
درست هزینه کردن مهم تره /من یکی از دوستان سرمایه داره همیشه ادکلن مخصوص خودشو داشت یه مدت شرایط شغلی مناسب نبود پول بوداا دیدم عطر بیک سفارش داده جالب بود گفتم چرا خب همونو بخر گفت شرایطو میبینی مهم معطر بودنه یعنی ادکلن 30میلیونی چند ماه شد300هزار این یادم افتاد بعد دوباره به روال عادی برگشت منطقی و عاقلانه رفتار میکنه
👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
مبلغی که برای ما هنگفته برای خیلیا پول تو جیبی محسوب میشه
حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)
😭بعد یجوری توصیف میکنن مثلا میگه ترکیب بوی یاس هندی و دارچین و اناناس و چمیدونم گل های استوایی میده ...
چقدر باحال تعریف میکنی🤣🤣🤣
ایشالا شماهم یه روزی بتونی همچین خریدهایی کنی