2777
2789
عنوان

میخوام گالری طلا بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 33 پست
اگه به صورت شراکتی باشه چی؟ یکی از اشناهامون هم گالری دارن یا سرمایه گذار پیدا کنم

نه شراکتی خوب نیست، اگه شوهرتون مغازه از خودش داره  جواز طلافروشی بتونه بگیره میکم چیکار کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ویترین داری که دیگه کمه کمش چهار پنج کیلیو طلا میخواد با اجرت ساختش پنجاه شصت میلیارد میشه، درمورد ط ...

واییی مرسی از وقتی که گذاشتید و راهنمایی کردید❤️

مچکرم واقعا 

با این حال هم بازم ۵۰ ۶۰ میلیارد نیازه؟ چون چندین میلیون هم هزینه دیزاین قراره بشه سنگینه 

تو کدوم منطقه تهران فروش طلا پردرامدتر هست؟ ما پاسدارانیم

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

نه شراکتی خوب نیست، اگه شوهرتون مغازه از خودش داره جواز طلافروشی بتونه بگیره میکم چیکار کنید.

اره مغازه از خودشه 

چجوری باید جواز بگیریم؟

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

نه شراکتی خوب نیست، اگه شوهرتون مغازه از خودش داره جواز طلافروشی بتونه بگیره میکم چیکار کنید.

میتونم جواز رو خودم بگیرم؟ هزینش چقدر میشه؟

میتونم جواز رو خودم بگیرم؟ هزینش چقدر میشه؟

گرفتن میتونید اما مثل گواهینامه باید تجربه طلا و سکه داشته باشید هزینش  نمیدونم مهم گرفتن جواز هست ، شرایطش سخته جدا از وارد بودن و سابقه کار داشتن  مغازه مهمه که اماکن تائید کنه از نظر امنیت اینا، وگرنه گرفتن جواز برا خانوما میدونم میشه یکی از همکارام جواز به نام خانومش هست، خود خانومش هم فروشندگی میکنه البته خیلی قدیمی و با تجربه هست.

گرفتن میتونید اما مثل گواهینامه باید تجربه طلا و سکه داشته باشید هزینش نمیدونم مهم گرفتن جواز هست ، ...

من تجربه‌ای ندارم متاسفانه

نمیشه یعنی؟ همسرمم بی تجربه هستن

فکر نکنم بازم باید سوال کنید تنها راهش اینکه یکی که وارد هست جواز روی مغازه شما به نام اون باشه

دوست همسرم چند شعبه مغازه دارن 

میشه به اسم اون گرفت جواز رو؟ 

من تجربه‌ای ندارم متاسفانهنمیشه یعنی؟ همسرمم بی تجربه هستن

مغازه و جواز ردیف میشد میگفتم چکار کنید تا یواش یواش به امید خدا راه بی افتید، چون اولش سرمایتون کم هست و قیمت طلا هم مثل قذیم نیست کلیویی بیست میلیونو پنجاه میلیون و صد میلیون دیگه خدابیامرزه این قیمتهارو ،الان تقریبا کیلویی یازده میلیارد هست ویترین داری کار هرکسی نیست، فقط میشه سکه پارسیان و سکه بانکی و اسم لاتین و حروف و خورده ریزهای سبک انجام بدید 

اره مغازه از خودشه چجوری باید جواز بگیریم؟

اول باید مغازه رو آماده کنید دیوارها بتون آرمه درب های ضد سرقت و حفاظ شیشه ویترین دزدگیرو دوربین مداربسته خیلی کارهای دیگه بعدش از طریق اتحادیه صنف طلاو جواهر امتجانات و کارهای دیگه .........

دوست همسرم چند شعبه مغازه دارن میشه به اسم اون گرفت جواز رو؟

آبجی خودتون شغلهای دیگه که  تجربه و مهارتشو دارید فکر کنم برای خودتون بهتر باشه مثل مترجم و راهنمای هتل های بین المللی  لیدر و مترجم تورهای خارجی ، دفتر آژانس هواپیمایی، مهماندار هواپیما ....... خیلی شغلهای دیگه که مربوط به داشتن زبان خارجه میشه.