2777
2789
عنوان

پارتنرم ماشین نداره

185 بازدید | 19 پست

لطفا بچهای کم سن و سال نظر ندن 💚

شهرمون ۱ ساعت فاصله داره و ۷ماه میشناسمش

۵ماه تلاش کرد و هرچی بهانه اوردم نرفت تا آخرش چندبار حضوری همو دیدیم،اولین پسری هست که تا الان هرچی فکر میکنم اخلاق بد ازش ندیدم منتها من ماشین دارم و اون نه!و ۲تا خواستگار رد کردم چون اصرار داره که صبر کن ماشین بخرم،دراجدش میره برا کلاسای خلبانیش،من حس بد دارم،مخصوصا اینک ۲بار سوار ماشین من شد وراننده بودم،دوست دارم منم مث اکثر دخترا پارتنرم بیاد دنبالم و.‌‌.اگ شرایطش بهتر شد و رفت با یکی دیگ چی؟اگه به این زودیا نتونست ماشین بخره چی واقعا دودلم وگیج...نمیدونم چیکار باید کرد

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خلبانه

اره ولی هنوز درسش تموم نشده 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

منم یه پسره خیلییی دوسم داشت ینی خودشو میکشت برام دانشجوی دندون بود سال ۵ ولی خب ماشین نداشت اونم من خودم ماشین دارم 

کلا وضع خانوادم بهتر بود ازون یکمم رفتارش تو مخم بود ادامه ندادم 

بخاطر هیچ پسری خواستگاراتو رد نکن

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

پضعیت مالیش چجوریاست؟ شاید میخواد ی ماشین خوب بخره

جدا از این ماشین بخره بره با کسی اخه😁نه‌ بابا

خیلی چیزارو باید زمان ثابت کنه

مدت کمیه ک میشناسیش

فعلا فرصت بده

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

یە ماشینه دیگە،سیصد میلیون جمع کنە یە ۴۰۵ میخرە

عزیزم ۳۰۰ تومن برات انگار خیلی کمه 💚😂

کوییک شده ۶۰۰ تومن 

دوستان عزیز اگر کسی نیاز به مشاور زنان و زایمان آنلاین داشت من یک مامارو میشناسم که خیلی باسواد و خوش اخلاقه . ویزیت اولشون هم ۳۰ هزارتومنه‌. اگر نیاز داشتین بهم خبر بدین.

عزیزم واقعا نمیدونم چی بگم نیاز به مشاوره داری حس میکنم

اگه واقعا خوبه و میدونی به جایی میرسه بهش فرصت بده چون پسر خوب پیدا نمیشه ولی اگه با نداریش نمیتونی کنار بیای نه خودتو علاف کن نه اونو

با این اوضاع مملکت فک نکن به این زودیا وضعش خوب شه اگه میتونی صبر کنی تحمل کنی مبارکه

منم یه پسره خیلییی دوسم داشت ینی خودشو میکشت برام دانشجوی دندون بود سال ۵ ولی خب ماشین نداشت اونم من ...

وضع خانواده منم بهتره 

از بچگی خودش کار کرده و خانواده پشتش نیستن 

اگ‌اخلاقش خوب بود ادامه میدادی؟ این درسش تموم شه ماهی ۲۰۰ درامد دارع ولی کو تا اون موقع که چی بین ما پیش بیاد