2777
2789
نه والا تو تلگرام پیدا کردم ولی خب نمونه سوالم حل میکنم ولی نمیدونم پاس بشم یا نه زبانم خیلی ضعیفه

والا بخدا زبان منم تو دیوار بود  

خیلی آره میخواستم اگه قصد خرید داری بگم توی اپارات خود علی قیومی هست   حتی جمع بندی هم داره تیشرت قرمز پوشیده 😂😂😂

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسیی من اشتباه فهمیدم وایی خوب شد فهمیدمممم 

ببهشییییید 

قریشی رو قیومی خوندمممم 

من قیومی نگاه کردم عزیزم 

اصلااا با قریشی ارتباط نگفتم 

با قیومیییی خوندم همون کچلهههههههه

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

اسیی من اشتباه فهمیدم وایی خوب شد فهمیدمممم ببهشییییید قریشی رو قیومی خوندمممم من قیومی نگاه کردم عز ...

یه کتاب میخوام فقط لغات دوازدهم توش باشه همش 

چیزیو بلد نیسی؟ فقط لغات باشه 

یه کتاب میخوام فقط لغات دوازدهم توش باشه همش چیزیو بلد نیسی؟ فقط لغات باشه

ببسن من برا لغات 

برا کنکور عمومی که بود جامع تست کیاسالار ک گرفته بودم کنارش یه ضمیمه لغت داشت رایگان بود 

جلدش نوشته من یکی تخته سیاه هستم  با کاغذ های رنگی .. 

من اونو از چند سال پیش دارم  راضیم دیگه حدید نگرفتم چون زبان تغییر نکرده 

ولی قیومی لغات رو هم میگفت  چیزی کم نداره قیومی