2777
2789

واقعا دوست دارم دیگه مزووج بشم من تنها مجرد سر کار و بین دوستامم خیلی ناراحتم تو خانواده هم دیگه خجالت میکشم 

چرا خدا باید یکی رو اینقدر منتظر بزاره مگه قراره چی بهش بده 

دیگه هیچ امیدی تو وجودم نیست 

اصلا دوست ندارم ناشکری کنم ولی خدایا چطوری ازت بخوام که بشه 

هزار و یه چله برداشتم ولی انگار ن انگار 

انگار خدا نمیخواد این حرفمو بشنوه 

دوست نداره به آرزوم برسم 

از اعماق وجودم ناراحتم و هیچ امیدی ندارم و فک میکنم خدا منو فراموش کرده 

چرا دختر خوبی و زیبا و خوش اخلاق و خانواده داری مثل من باید بمونه چرا نباید یه خانواده درست و حسابی داشته باشه

چرا نباید یههههه نفررررر از من خوشش بیاد و بیاد بهم بگه!!!

مگه من چمه؟!؟که خدا داره اینقدر بی عزتم میکنه

من الان ازدواج خوشحالم میکنه 

۴ سال دیگه اصلا خوش حالم نمیکنه 

بعدا بهترینو هم که بهم بده دیگه وقتی شوقی ته وجودم باقی نمونده باشه چه فایده....

چند سالته عزیزم ؟ برات حمد خوندم

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۶😭

یه چله خیلی تاپیر گذار بهت میگم 

یکی نماز جعفر طیار 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

یه کار معجزه کننده بهت میگم انجام بده 40 روز زیارت عاشورا بخون هدیه کن به شهید نوید صفری بهش میگن چله زیارت عاشورا به نیت ازدواج و همسر خوب بخون معجزه هست  فقط یادت نره برای مولامون هم دعا کنی .منو عزیزام هم دعا کن لطفا که خیلی محتاج دعام

یه کار معجزه کننده بهت میگم انجام بده 40 روز زیارت عاشورا بخون هدیه کن به شهید نوید صفری بهش میگن چل ...

میدونی چقدرررررر خوندم میدونی چقدررررر چله گرفتم 

بخدا حاجت نگرفتم دیگه نا امیدم حتی از خدا

سخته؟ چطوریه بگو؟

تو نت بزن یه نمازه خیلی سخت نیست راحته شاید ربع ساعت هم وقتت نمی گیره 

نماز شب هم خیلی تاثیر داره

میشه کسی دیگه بجام بخونه؟

نه خودت بخون عزیزم