2777
2789
عنوان

قربونتون بشم میشه با دل های پاکتون برام دعا کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 23 پست
عزیزم فکر نکن خدا شما رو فراموش کردهاگه شما خدا رو فراموش نکنی خدا هم شما رو رها نمیکنه

روزی نیست شکر پرنده رو درختشو نکنم 

روزی نیست برای هر نفسی که میاد و میره شکرشو نگم 

نمیدونم چرا نمیبینه منو چرا منو نمیبینه.....

در عجبمممممم موندم تو کارش 

فقط بهم بگه چراااااا 

اینقدر بی عزتم میکنه

روزی نیست شکر پرنده رو درختشو نکنم روزی نیست برای هر نفسی که میاد و میره شکرشو نگم نمیدونم چرا نمیبی ...

مهربون، هر خوبی ای که میاد از طرف خداست هر بدی ای تو زندگی هست از طرف خودمونه خیلی خوبه که خداروشکر میکنی سعی کن سبک زندگیت رو تا جایی که میتونی به گفته های خود خدا نزدیک تر کنی اون وقت خوشبختی رو بیشتر حس میکنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهربون، هر خوبی ای که میاد از طرف خداست هر بدی ای تو زندگی هست از طرف خودمونه خیلی خوبه که خداروشکر ...

الهی که هیچوقت به این نقطه ای که من رسیدم نرسی 

ولی یجوری به ته رسیدم که نگو و نپرس 😭

یعنی دیگه از خوده خدا هم خجالت میکشممممم 

میگم کاش یه خدایی دیگه بود یه دوباری به اون میگفتم 

اخه اگه اینجوری نبودمم اینقدر از خدا ناراحت نمیشدم 

اخه هم زیبام هم عاقلم هم شیک و پخته رفتار میکنم هم شاغلم هم درسمو تا ایسانش خوندم خانواده درجه یکی دارم سرشناش و پولدارن دوستای دورمونم همه درجه یک یا دوان روابط خودم و خانوادمم با بیرون زیاده حتی مسافراتمون و دوستای خارج از شهرمونم داریم و.... و خیلی چیزای دیگه که من نگفتم

در عجبم من چرا باید از بین این هم نعمتی که خدا بهم داده چرا واسه این به ذره شوهر تحقیرم میکنه زجرم میده بی عزتم میکنه منو جلوی خودش حتی حالا کاریم به مردم ندارم 

نمیفهم کارشو 😭😭ناراحتم ازش 

قهر نیستم باهاش طاقت قهری باهاشو ندارم ولی بشدت دلخورم ازش 😭خب چنددددسال با اشک به درگاهت بیوفتم 

اگه هر چیزی بود به رحم میومد...

من سنتی زیاد قرار ازدواج میرم شما هم برید آقایون خوبی هم هستند گاها

منم دارم اینجوری ولی ازدواجم جوووور نمیشه 

اونی که میخوام نیست 

اصلا همسطح و هم لول منو و خانوادم نیست 

حالم بد میشه اینقدرررررر لول پایین آشغالا 

چقدم به پسرشون مینازن

منم دارم اینجوری ولی ازدواجم جوووور نمیشه اونی که میخوام نیست اصلا همسطح و هم لول منو و خانوادم نیست ...

دقیقا منم همین مشکل دارم

چاره ش دیدن آدمای زیاده تا بالخره به آدمت برسی

من امسال با یه پسر خیلی خوب آشنا شدم ولی آدم هم نبودیم خلاصه شدنیه 

دقیقا منم همین مشکل دارمچاره ش دیدن آدمای زیاده تا بالخره به آدمت برسیمن امسال با یه پسر خیلی خوب آش ...

دیگه خستمممممم

دوست دارم همونی بیاد که میخوام 

بگم بله و زندگیمو شروع کنم

الهی که هیچوقت به این نقطه ای که من رسیدم نرسی ولی یجوری به ته رسیدم که نگو و نپرس 😭یعنی دیگه از خو ...

عزیزم پیشنهادم بهت اینه تو سایت های همسان گزینی فرم پر کنی اونجا کسایی بهت معرفی میشن که دیگه سر این چیزاشون حرص نمیخوری پیشنهاده دیگه اصلا فرم پر نکن فقط خودت برو تحقیق کن برو فرم بقیه رو بخون بعدش تصمیم بگیر سایت ادم و حوا همرسان و... هستن که معتبر هستن شماره ثبت و مجوز دارن دعا کردن لازمه اما کافی نیست اماما که برای نابودی دشمناشون فقط دعا نمیکردن، مبارزه هم میکردن شما هم در کنار دعا هات خودت از این طریق اقدام کن از آینده هم نترس 

دیگه خستممممممدوست دارم همونی بیاد که میخوام بگم بله و زندگیمو شروع کنم

منم😢 + اکثر دخترای همسن ما

دیگه دنیا همینه اونی، نمیشه که ما میخوایم 

رفیق من با اولین خواستگارش حدود 20 سالگی ازدواج کرد الانم خیلی عاشق طرفه و خوشبخت شده... سرنوشت مام این مدله