2777
2789
عنوان

زده شدن از ازدواج و مردها

111 بازدید | 5 پست

از وقتی خیانت شون علنی شده

همسرم از چشمام افتاده

بیشتر زمانی که متوجه شدم این‌یکسال کلی ازار و اذیتم کرده عیب و ایراد الکی گرفته تا خودش راحت تر به خواسته ش برسه..

البته بعضی چیزا دیده بودم‌که گواه بوده برام بفکر خیانتن.

اینستا باعث شده تنوع طلبی زیاد بشه.خیانت‌زیاد بشه.

البته که مرد و زنی که اهل این کار نباشن با اینستا هم خودشونو کنترل میکنن.

این‌همسر من بودن که وجدان درشون خوابیده.

چقدر آدم میتونه راحت از این مساله بگذره و به زن عقدیش خیانت‌کنه.به جای خجالت وشرم به زن عقدیش بگه‌زندگی منو بهم‌نزن..

کسی نیست بگه اقا شما با یه خانم دیگه زندگی این دختر رو خراب کردین..زنت شده نفر سوم؟؟

خیلی سخته خیانت💔🥀

از اون‌روزی که متوجه شدم دارم‌خودم رو سرگرم کتاب و فیلم و علاقاتم میکنم.بی تفاوتم به ایشون.

ولی باز گهگاهی یادم میاد یا متاسفانه چون بلاک‌هستن یا بعد همون شب خیلی تماس گرفتن ولی جوابی ندادم چون میدونستم میخواد توجیه بیاره.

باخودم‌عهد بستم از اون شب که خیانتشو فهمیدم تا قیامت نه باهاش حرف بزنم نه جواب تماس بدم نه حتی نگاهش کنم .

فقط واس همیشه خط زدمش و از زندگیم انداختمش بیرون.

کدوم آدم باوجدان وقتی باهمسرش اختلاف داره بجای حل اختلاف میره سراغ یه نفر دیگه🥲💔

خدایا قربونت برم حکمتت رو شکر

چه امتحانای سختی ازم میگیری عزیزدلم💔🥀

دعاکنین برام💔

کاری کرده نسبت به مردها کمی بدبین شدم

بااینکه میدونم مردهای خوبی هم هستن چشم و دل پاک

ولی ضربه بدی بود...

از ازدواج بدم اومده..چه آرزوها داشتم چه برنامه ها..

وقتی مشکلم رو باهاشون درمیون گذاشتم بجای اصلاح و قبول اشتباه،به کارشون ادامه دادن و شرمنده نبودن..

خدایا...

دلت گرفته از زمین؟به آسمان‌نگاه کن🤍🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن ها تاآخرین لحظه واسه زندگیشون میجنگن  خیانتم نمیکنن اما وقتی بنظرشون همه چی تموم بشه دیگه بهیچ وجه برنمگیردن 

ولی مردا بجای حل مسئله هرز میپرن  همیشه هم مثل س....گ برمیگردن و میگن فقط تورو دوس دارم و برای اونها ذره ای ارزش قائل نیستم 

این چه قانونیه نمیفهمم

زن ها تاآخرین لحظه واسه زندگیشون میجنگن خیانتم نمیکنن اما وقتی بنظرشون همه چی تموم بشه دیگه بهیچ وج ...

کاملا درسته ...من هم تموم تلاشمو کردم،حتی اشتباهاتشو اوایل پوشونده بودم ولی ازبس تکرار کرده،خودش خودشو با رفتارهاش و رازداری نکردنش لو داده.سریع بفکر طلاق نبودم میخواستم مشاوره بریم.دوست نداشتم با یه اشتباه شون سریع جدا شم‌ گفتم فرصت رو بدم تا اصلاح کنن مبادا روزی حسرت بخورم فرصت ندادم شاید اصلاح میشد.درجواب کسانی که میگن‌خیانت دیدین‌باراول بذارین پای معصوم نبودن و خامی طرف و ببخشین و فرصت بدین تا تکرار نکنن.مشاورمون گفتن اقا باهمین رفتارها و الگوها چند همسر دیگم‌بگیرن‌بازهمینن و باید بفکر اصلاح خودشون باشن.

اما‌نپذیرفتن و گردن نگرفتن و حق به جانب تر هستش. انگار شروع زندگی ما از ابتدا تا الان براشون‌بازی ای بیش نبود و انگار من‌نفر‌ سوم رابطه شون‌بودم💔هم زن نجیب و وفادار میخواستن هم خودشون بفکر تنوع طلبی و با چندنفر بودن.صیغه کردن خانما از نظرشون بد نبوده و حق داشتن ۴زن بگیرن.

بنظرتون روزی پشیمون میشه ازاینکه بااین دختر بهم خیانت کرده؟بعید بدونم...

دلت گرفته از زمین؟به آسمان‌نگاه کن🤍🌱