2777
2789

من نمیدونم کدوم ایرانید ک تو این سایت دهه هشتادی هاش همه ازدواج کردن 😐

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

ترشیدن واسه زمانی بود که دخترا هیچ مهارتی جز شوهر کردن نداشتن

اتفاقا اون موقع دخترا خیلی مهارتها داشتن. جوری زندگی را میچرخوندن که ...مثل الان نیست که تقی به طوقی بخوره دنبال طلاق باشن

هرچی می پرسم فقط جواب اونو بگو و نظرتو تحمیل نکن. وگرنه ولم کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای😂😂😂

والله غیررر اینه ؟!!آیا ؟؟!

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

😂😂😂😂

😁

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

من نمیدونم کدوم ایرانید ک تو این سایت دهه هشتادی هاش همه ازدواج کردن 😐

کجای کاری نوه هم دارن باوو 😏😏🤣🤣

کجای کاری نوه هم دارن باوو 😏😏🤣🤣

اسکلن

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بابا خدایا یک نگاهم به ایران بندازی بد نمیشه هاا... 

گلم چرا خود زنی میکنی؟ مثلا شوهر کردن افتخار بزرگی عقب موندی مگه؟ مگه 200سال قبله که این حرفای زن ستیزانه رو میزنی؟ 

کاش یک روزی برسه بگم.... خوب نوبت منم شد... 🌿😍✨