2777
2789

اول یه دونه اندازه نوک انگشت روی ساق پاش بود

بعد کم کم اندازه نقطه های خیلی ریز روی اون پکی پاش و دستش زده😭😭

دکتر اطفال خودش بردم گفت شاید قارچه پماد داد خوب نشد رفتم دکترپوست گفت از خشکیه پوسته تاکریل و لوسیون بدن داد ولی نقطه های ریز خیلی هی دارن زیاد میشن😭

نمیدونم چیه 

برا منم بود رفت دبیرستانی بودم 

تا دپستم نشونم داد ساق پاشو 

منم چند روز بعد دقیقا ساق پام زد لکه های سفید 

بعد مدتی هم رفت 

اصلا هم منو دکتر و ...نبردن 🤦😂

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای شما قارچ بود دخترمن قارچ نیست🥲

نمیدونم والا منو دکتر نبردن 😂

نترس اینم میره هر چی هست نگران نباش 

یه دکتر غدد کودکان هم ببر 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️