2777
2789

من تازه پریود شدم ، این موقع هام اصولا مغزم و منطقم از کار میافته 

برا همین میپرسم از شما 

کاموا داده بودم یه خانمی ببافه لباس 

گفته بود دو هفته دیگه ، من بیست روز بعد زنگ زدم ، میگه اوووه مگه سرد شده اونجاها من خبر ندارم ، چقد عجله داری و اینا 

میگم خب خودت گفته بودی ، دوباره میگه بابا هنوز گرمه ، ما کولر میزنیم هنوز و من چند تاشو بیشتر اماده نکردم ، میخپای حالا اونارو بیا ببر اگه میخوای 

هیچی ، بعد زنگ زدم میگم باشه میام میبرم میگه وای من هنوز ندوختم به هم ، فرداشب بیا حداقل ، بقیشم اماده شد خودم تماس میگیرم 

الان به شدت عصبیم ازش ، به نظرتون فردا برم بشورمش بزارمش کنار بقیه کاموا هارو هم بگیرم ازش چهارتا چیزشم بگم ، بگم علاوه بر بدقولیت بی اخلاقم هستی 

یا آروم بگیرم بزارم ببافه بقیشم؟

من باشم میزارم کارم که تموم شد موقع تسویه حساب اول اون بافتنی ها میگیرم بعد هزینه رو کمتر از توافق قبلی میدم بهشم میگم تا تو باشی طرز برخورد با مشتری رو یاد بگیری و میرم دیگه کل نمیندازم باهاش 

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباس برا بچم چهار پنج دست😑

چهارپنج دست لباس تو دوهفته بافته نمیشه، شما خودت منطقی به قضیه نگاه نکردی ایشونم معلوم نیس از رو چه حسابی گفته دو هفته

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

چهارپنج دست لباس تو دوهفته بافته نمیشه، شما خودت منطقی به قضیه نگاه نکردی ایشونم معلوم نیس از رو چه ...

ببین من که نمیدونم اخه چقدر زمان میبره 

من حرفم این نیست که چرا طول کشیده 

من از این عصبانیم که خودش بدقولی کرده ، حرف بار من میکنه جای اینکه مثل آدم بیاد بگه شرمنده دیر شد 

ببین من که نمیدونم اخه چقدر زمان میبره من حرفم این نیست که چرا طول کشیده من از این عصبانیم که خودش ب ...

میگم اون دروغ گفته بهتون این کارش مشکل داشته

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨