2777
2789
عنوان

بدبخت شدیمممم

160 بازدید | 12 پست

نامزدم بیماری پیسی گرفته🥲

خیلی زود داره زیاد میشه😭دکتر هم رفته داره میره هر چند وقت 

کسی اینجا هست ک خودش یا دور وریاش اینطوری شده باشن؟ تونستن متوقفش کنن؟ چقدر زیاد شد؟؟؟

توروخدا کمک کنینننن

دکتر چی گفته 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفته شاید خوب بشه

دکتر تهران و شیراز هم برید

جاهایی که دکتر خوب داره 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

اره بابا ولی خب خودش خیلی ناراحته پوستش خیلی سبزست الان قشنگ مشخصه هرجاییش که پیسی گرفته🥲🥲

باشجاعت میگم من نمیموندم افرین بهت درمانی هم داره؟!من نمیتونم کسی روکه برام مهمه دررنج و عذاب ببینم الخصوص ک ظاهرش تغییر کنه🥲

باشجاعت میگم من نمیموندم افرین بهت درمانی هم داره؟!من نمیتونم کسی روکه برام مهمه دررنج و عذاب ببینم ...

اینجا که همه گفتن درمان نداره ولی خب سرعتش رو میشه کند تر کرد دکترش گفته شاید خوب بشه 

اخه این بیماری درد و اینا نداره فقط ظاهره🥲ک خب من واقعاااا مشکل دارم رنگ پوست مهمترین ملاک ظاهریم هست ولی خب کاری نمیشه کرد

اینجا که همه گفتن درمان نداره ولی خب سرعتش رو میشه کند تر کرد دکترش گفته شاید خوب بشه اخه این بیماری ...

هروقت تصمیم گرفتی  نمونی بیا بمنم بگو چون میخام ببینم پیش بینیام چجوری از اب درمیاد