2777
2789
عنوان

خواهرم و شوهرخواهرم بهمون طلا هدیه دادند💔🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 26 پست
نه همونو بده

مامانم میگه زشته... 

میگه ببری عوضم کنی کلی ازش کم میشه. 

میگه در حد توانت یا سکه پارسیان بده، یا پول نقد بده... 

میگه خواهرت میدونه وضعیتتونرو... 

ولی من احساس می کنم چون خواهر بزرگترم، خواهرم ازم بیشتر انتظار داره🙃💔

همون ۱۴ میلیون... میتونم قسطی طلا بخرم ولی خل نهایتا ۱ گرم بتونم... مامانم میگه طلاهای خودشون رو پس ...

طلاهاشون و تبدیل کن بده 

پول نقد و سکه رو باهم سر جمع کن یک سکه بگیر بده بهشون 

کمتر بدی که خدایی زشته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون ۱۴ میلیون... میتونم قسطی طلا بخرم ولی خل نهایتا ۱ گرم بتونم... مامانم میگه طلاهای خودشون رو پس ...

عزیزم از تاپیکات دیدم میخواستی به مادرشوهرش برا عملش ۴۰ تومن بدی انگار خودتم شاغلی 

ببین بهتره در حد همون کادویی که بهت دادن طلا پس بدی

نه کمتر ،چون کادوی عروسی چیزی نیست که فراموش بشه تا آخر عمر منت گیر میشی

مامانم میگه زشته... میگه ببری عوضم کنی کلی ازش کم میشه. میگه در حد توانت یا سکه پارسیان بده، یا پول ...

مامانت درست میگه.به اندازه توانت انجام بده هدیه اسمش روشه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
مامانم میگه زشته... میگه ببری عوضم کنی کلی ازش کم میشه. میگه در حد توانت یا سکه پارسیان بده، یا پول ...

ای بابا به تظرم برو پول نقد بده تزیئن کن تو اون باکس مقواییا بگو برات تزئین کنه تو چشم میاد 

همون طلای خودش ببر طلا فروشی تعویض کن

یه چیز دیگه بخر با حدود همون وزن یمقدار بزار روش

پول نقدر نمیخواد دیگه بدی 

نهایت دوتا دویست تومنی موقع رقص شاباش بده

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

بنظرم لازم نیست دقیقا در همون حد باشه ولی خیلی کمترم نباشه

الان طلاهای کم وزن ولی پر جلوه خیلی زیاده

یه چیزی بخر که هم به خودت فشار نیاد و هم لطف خواهرت جبران بشه

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
همون طلای خودش ببر طلا فروشی تعویض کنیه چیز دیگه بخر با حدود همون وزن یمقدار بزار روشپول نقدر نمیخوا ...

عزیزم میگم بنظرت باید همون پول رو پس بدم یا همون مقدار طلا رو؟! 

چون الان با ۱۴ میلیون میشه ۱/۳٠٠ گرم طلا

ولی خب اون موقع با ۱۴ میلیون حدود ۱/۲٠٠ طلا دادند

بنظرم لازم نیست دقیقا در همون حد باشه ولی خیلی کمترم نباشهالان طلاهای کم وزن ولی پر جلوه خیلی زیادهی ...

مقدار طلا رو؟! 

چون الان با ۱۴ میلیون میشه ۱/۳٠٠ گرم طلا

ولی خب اون موقع با ۱۴ میلیون حدود ۱/۲٠٠ طلا دادند

عزیزم میگم بنظرت باید همون پول رو پس بدم یا همون مقدار طلا رو؟! چون الان با ۱۴ میلیون میشه ۱/۳٠٠ گرم ...

دیگه انقدر حساب کتاب نکن

۱۰۰گرم بالا پایین

تا طلا و پول را خرج نکردی برو همین فردا تعویض کن و یه چیز شیک و ظریف بخر که توی چشم باشه

چون طلا شاید بالا پایین بشه نتونی تعویض کنی

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃