2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه دارن ازدواج باهوش مصنوعی رو هم ممنوع اعلام میکنن🤧دیگه همه امیدها کور شد😭🤣

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
برو کنسرت کافه تئاتر سمینار یه جا برو که دیده بشی چهار تا آدم ببیننت اگر آدم خوب و مناسب دیدی چند ما ...

این ایده خوبه برای اینکه خود پسر ببیننتون.

و ایده ی روضه و مسجد و حسینیه برای اینکه مادرها ببیننتون.

دختر خاله من چادریه از قصد خالم میبردش جلسات قران و مسجد اینا تا ببیننش پیرزن ها انتخاب کنن اخرم از جلسه قران یکی گرفتش

من بمیرممممم تن به اینجور ازدواج ها نمیدم 

کسی که بخواد منو بخاطر حجاب و شرکت تو مسجد و جلسه قران انتخاب کسی که بخواد منو بخاطر حجاب و شرکت تو مسجد و جلسه قرآن انتخاب کنه نکنه بهتره 

چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی 🩶🌱 یه پسر خوشتیپ و خوش هیکل دارم (نامزدم رو میگم) 😅🫂دانشجوی دندان پزشکی هستم🦷👩🏻‍⚕️ تنها کسی که میتونه ارزش تو رو تعیین کنه خودتی و فقط خودت 🫶🏻🩷 کاربر قدیم اینجا هستم😊علاقه مند به مطالعه هستم 📚 مترجم زبان انگلیسی👩🏻‍🎓 طبیعت گرد 🌱 عاشق خانواده 😇 السلام علیک یا حضرت معصومه ❤️‍ هر چه داریم از این دختر موسی داریم ❤️‍ علاقه مند به حافظ 🦋🍃 هوا خاه توام جانا و می‌دانم که میدانی 🦋🍃 اندر دل من بیرون و درون همه اوست