2777
2789
عنوان

مرد وظیفشه خرج زنشو بده بفهمیددد

122 بازدید | 13 پست

داییم موقعی که متاهل بود

از حقوقش پس انداز میکرد برا زنش طلا لباسای زیاد میخرید

همیشه یخچالش پرگوشت میوه‌ این چیزا بود بجا ی روغن ی برنج میدیدی هربار پنج شش تا برنج روغن... میاورد خونه

همیشه بخاطرر وجود رنش غذاهای خوشمزه گرم میخورد خونش باصفا بود

__

ولی ازوقتی که طلاق گرفته

ن غذای خوبی داره

(اصلا بخواد هر وعده غذا بخره ماهی حداقل بیست‌باید هزینه کنه خودشم بلدنیست غذا درست کنه وقت یادگیریم نداره چیزیم میخره از بس میمونه خراب میشه)

بخوادم واسه ی روز کمکی بیاره

یکو پونصد‌ باید بده

(دایی مادرمم‌همسرش فوت شده بود ما فهمیدم هربار زن صیغه میکنه بین سه پنج‌میلیون اینا براهرکدومشون هزینه میکنه )

بااین حساب دایی خودم بخواد هربار زن ضیغه کنه ماهی بیست سی تومنم باید‌ برا رابطه هزینه کنه

الان بااین اوضاع داییم

ن میتونه طلا بخره

ن مثل قبلا پشت هم لباسا خوراکیای مختلف زیاد بخره

درحالی ک اگ زن داشت

با حقوقش هم میتونست طلا بخره

هم سفر بره

هم یخچالش پر باشه غذاهای گرم بخوره

و.... 

ن این که دیگ حقوفش کفاف زندگیشو نده 

و مجبور باشه پولشو خرج این چیزا کنه همش

بعد یه عده اومدن میگن

چرا باید دستت جلو شوهر دراز باشه ؟

چرا باید از شوهر پول بخوای ؟ یا چرا باید شوهر ب زنش پول بده

مگ زن صبح تا شب توخونه چیکارمیکنه ؟

درحالی ک حتی اگر یکیم مردا پیداکنن ک هم غذادرست کنن خونه مرتب کنن از بچه نگهداری کنن بازم طرف کم کم سی تومن میگیره برااین کارا :)) 

بعد با وجود همین موضوع ی عده قشنگ میان ارزش خانمای خانه دارو پایین میارن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه رسانه ها کاری کردن جای زن و‌مرد کامل عوض شده‌ نه مردا مسئولیت قبول میکنن نه زنا زنانگی دارن

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
بدنوشتمچون هم چشمم دردمیکنههم حوصله اینو نداشتم بخوام دوساعت ادبی منطقی تربنویسمپ همینجوری دلی بخونی ...

بایدایستاده برات دست بزنم

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

خب پس برای کی باید هزینه بشه ؟ زندگی مشترک یعنی همین هر کدام مسیولیتی در قبال هم دارند تمام درآمد حاصل از زحمات آدم ها در زندگی مشترک که اولویت اصلی است هزینه میشه  

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘

کسی ارزش خانم خونه دار رو پایین نمیاره چه خونه دار چه شاغل قابل احترامن 😍✨ 🤍

و اینکه مستقلی از بهترین حس های دنیا باتمام سختیشه واقعا 🤝🤍

کاش یک روزی برسه بگم.... خوب نوبت منم شد... 🌿😍✨