والاازمن از اولشم بهم ریخته بودتاالان که۲۹سالمهکلاشدم شدم نشدمم مهم نیست
منم همین طوره دکتر رفتی تا حالا؟
عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز یاز اولماسا یای اولماز چوخ آنالار قیز دوغار 👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️🔥
اوایل میرفتم ولی بی فایده بودآخرین باریم که رفتم۲۰سالم بود گفت برو شوهرکردی بیاکه منم هنوزبی شوهرم و ...
عه.من ازدواج کردم از اول که پریود شدم هر دوسه ماه یبار میشم نمیدونم برم دکتر یا ن
عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز یاز اولماسا یای اولماز چوخ آنالار قیز دوغار 👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️🔥
بچه داری؟اگه نداری حتمابرو چون ممکن هست بچه دارنشی
نه ندارم.وای منو ترسوندی
نترس عزیزمدکتره به من اینجورگفت گفت ازدواج کردی جلوگیری نکن ببین بچه دارمیشی یانه آخه من تنبلی تخمدا ...
نمیترسی خدایی نکرده بچه دار نشی
من که خیلی میترسم آخه عاشق بچم🤭