2777
2789

ما نامزدیم و سمت ما اینطوریه که تا خونه و جهاز تکمیل شه مثل زن و شوهر خونه اونا یا خونه ما نوبتی می‌مونیم تا عروسی بگیریم و عیب نیست (لطفاً کاری به این موضوع نداشته باشید)

خلاصه دیشب شوهرم بود خونه مادرش که من حالم بد شد بخاطر ویروس که مامانم زنگ زد شوهرم سریع اومد دنبالمون منو برد بیمارستان سرم زدم 

از دیشب تا حالا مادر شوهرم یه زنگ نزده به من خبرمو بگیره 

و چون پدر شوهرم ماموریته مادرش و خواهرش تنهان، شوهرم امشب و دیشب اونجا می‌خوابه که نترسن منم بخاطر اینکه زنگ نزد به شوهرم گفتم ناراحتم نمیام اما تو بمون

کاربری دست دو نفره دوستان 😊❤️

منم بودم نمی‌رفتم 

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"

تاحدودی باهات موافقم منم بودم ناراحت میشدم

اما خب شاید فکر کرده که الان نمیتونی صحبت کنی حالت بده صبر کنه بهتر شی بهت زنگ بزنه یا مثلا از شوهرتم حالتو فعلا پرسیده .. ذهنتو درگیر نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاحدودی باهات موافقم منم بودم ناراحت میشدماما خب شاید فکر کرده که الان نمیتونی صحبت کنی حالت بده صبر ...

به شوهرم گفتم گفت بیخیال کاری نداشته باش اگه از طریق شوهرم پیگیر بود بهم میگف 

ولی خب من دیشب حالم بد بود امشب بهترم 

هر وقت زنگ زد میرم تا وقتی زنگ نزنه نمی‌رم

خب شاید فکر کردن یه ویروسه دیگهچیز خاصی نبود خدای نکرده که توقع زنگ داشته باشی

زنداییم ، مادربزرگم ، داییم، عمم همشون دیشب تو بیمارستان به مامانم زنگ زدن چون یهو حالم بد شد

اینکه دیگه مادر شوهرم بود جای خود داشت 

به شوهرم گفتم گفت بیخیال کاری نداشته باش اگه از طریق شوهرم پیگیر بود بهم میگف ولی خب من دیشب حالم بد ...

عزیزم به شوهرت بگو نمیتونم بیخیال باشم به مادرش یه جوری از طرف خودش بگه که زنگ بزنه حالتو بپرسه .. من خودمم عقدم هیچوقت هیچ چیزو سوهرت نباید مستقیم از طرف تو بگه .. بگو از طرف خودش به مادرش بگه مامان جان یه زنگ بزن حال فلانیو بپرس عزیزم .. با کلام مهربونی اونم .. یه وقتایی باید به بقیه یاد بدیم بهمون ارزش بدن اینجوری شوهرتم میفهمه تو از مادرش توقع داری

عزیزم به شوهرت بگو نمیتونم بیخیال باشم به مادرش یه جوری از طرف خودش بگه که زنگ بزنه حالتو بپرسه .. م ...

نه بهش گفتم به مامانت هیچی نمیگی

مادر شوهرم بچه نیست زن بزرگیه ،خودش خوب می‌دونه باید چیکار کنه اما وقتی شوهرم درخواست کنه تا اون بهم زنگ بزنه اون زنگ واسه من هیچ ارزشی نداره

نه بهش گفتم به مامانت هیچی نمیگیمادر شوهرم بچه نیست زن بزرگیه ،خودش خوب می‌دونه باید چیکار کنه اما و ...

قراره یه مرزهایی رو ما مشخص کنیم عزیزم

آدما باید بفهمن بهمون ارزش بدن 

اگه یکبار بهش یاد بدی که این کارو باید انجام بده دفعه ی بعدی خودش میفهمه باید احترام بزاره ... در هر صورت این نظز من بود عزیزم