2777
2789

خانوما لطفا باهام تهاجمی حرف نزنید

من خیلی درس میخونم ، حتی وقتی غر میزنم یا اینکه اینجا دارم اینو براتون مینویسم ، اگر وارد حاشیه شدم اگر تفکراتم نادرسته نمیتوتم کنترلش کنم فعلا نمیتونم کنترلش کنم

میشه یه راه حلی بهم بدین من بتونم درک درستی از وضعیتم داشته باشم؟نه دعوا.

✅️من پارسال مدرسه غیردولتی میرفتم خیلی خوب بود ولی دانش اموزای تنبلی داشت معلما نمیتونستن سطح بالا درس بدن ، منو ازار کلامی میدادن ، ازمونا کنسل میشد تا حدی که اخر سال بود و درسا تموم نشده بود.

از اونجا اومدم مدرسه نمونه دولتی ، ولی معلم هاش مثل قبل خوب نیستن

شاید من اشتباه کردم:)؟

اما چیکار میتونم بکنم؟

رویای بزرگم با مدرسه نمونه دولتی همخوانی نداره.چون شهر کوچیکیم و نمونه دولتیش فرقی با دولتی نداره خیلی فرقش نامحسوسه.

خودت درستو بخون

پکیج اینا تهیه کن 

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل معلما چیه?تو که میگی مدرسه قبلی هم سطح بالا درس نمیدادن

تستی نمیتونستن بگن ولی خب همون درس عادی رو بهتر میگفتن و ضمن اینکه سه تا از معلما واقعا خیلی سطح بالا درس میدادن یکیشون مارو با کلاسای دیگه ادغام کرد یکیشونم به جای درس سطح پایین ، به اونا نمره میداد

اکثرا مدارس ایران اینجوریه سطح علم و درس متوسطه فقط تیزهوشان و سمپاد بالا هستن

چرا من قسمتم نبود برم مدرسه تیزهوشان؟

:)چرا من نه؟چرا من باید همین که نهم شدم اشتباه انتخاب رشته کنم و دوباره برگردم یه رشته دیگه برم یه مدرسه ای که دوبار عوضش کنم ولی بازم هیچی درست نشه

با اینا شاید بتونم قبول بشم ولی خیلی هدفم بزرگ تره

هدف بزرگ تلاش بیشترم میخواد عزیزم

معلم مدرسه اصلا تاثیر چندانی تو کنکور نداره

باید خودت بشینی بخونی اگرم متوجه حرف هام نیستی اوکی بشین همینجور بگذرون تایمت میره

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

هدف بزرگ تلاش بیشترم میخواد عزیزممعلم مدرسه اصلا تاثیر چندانی تو کنکور ندارهباید خودت بشینی بخونی اگ ...

مدیر مدرسه تیزهوشان گفت سال بعد میتونی تو طرح کنکورش شرکت کنی

ولی راه خیلی دوره شایدم نیاز نباشه

مدیر مدرسه تیزهوشان گفت سال بعد میتونی تو طرح کنکورش شرکت کنیولی راه خیلی دوره شایدم نیاز نباشه

صلاح مملکت خویش خسروان داند