2777
2789

اینکه چطور کنار میاد

مشکلات بعدشو تونستید مدیریت کنید

تنهایی هاتون، نداشتن یه حامی مطمین، نداشتن کسی که با دل وجون بهتون اعتماد داشت و باورتون داشت

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

چرا میپرسی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ندارم اون موقع افسرده بودم چن ساله الان میگم فداسرم راحتم..

بچمم ۵۰روزشه اولین بچمه با کمک خدا تاالان بزرگش کردم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

ندارم اون موقع افسرده بودم چن ساله الان میگم فداسرم راحتم..بچمم ۵۰روزشه اولین بچمه با کمک خدا تاالان ...

همه چیو یاازاینجا میپرسم یا گروهای مختلف حمومم خودم بردمش..😆😁خداکمک میکنه من فقط ازبچه داری میترسیدم ولی راحت بود واینم گذشت بدون مادر دیگ ترسی ندارم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

اصلا کنار نیومد هنوزم حسادت میکنم میرم جایی میبینم طرف مامان داره☹️

کنار بیاتااروم بشی

همه چیو یاازاینجا میپرسم یا گروهای مختلف حمومم خودم بردمش..😆😁خداکمک میکنه من فقط ازبچه داری میترسی ...

از شوهرت نپرسیدی؟ تو پی وی صحبت کردیم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ببخشید ولی کم کم آدم پوستش کلفت میشه.اگه مثل من خیلی وابسته بودی زندگیت به دوبخش تقسیم میشه قبل مامان بعد مامان...من زایمان کردم فکرکن هیچکی پیشم نبود مادرشوهرم اومد یکشب بود بعدم رفتم ببین هیچی بلد نبودما هرچی یادگرفتم از اینترنت و اینا بعدم دیگه انقدر سرت شلوغ میشه هرزگاهی تو اینستا دوتا پست درمورد مادر میبینی  یادت میاد قطره اشکی از گوشه چشمت.میریزه و تمام

چیو پرسیدم؟

اووو راس میگیی بخداحواس ندارممم

حسرتش ب دلم مونده از 5 سالگی دیگه نداشتمش

تنهایی گریه میکردمو میکنم هرمشکلی برام پیش میاد ی دور گریه میکنم اخرشم ی دور برا مامانم گریه میکنم چون اگه بود این مشکلاتو نداشتم

گریه هامو هیچکی ندید یعنی نذاشتم

مدرسه تنهایی میرفتم از همون روز اول کلاس اولی

صب مدرسه داشتم صبحونه نبود بهم بده نبود لقمه برام بگیره ی بچه 7 ساله نمیتونستم صبحانه اماده کنم تنبلیم میومد کلا هیچوقت صبحانه نخوردم رفتم مدرسه نبود ب درسام رسیدگی کنه 

اینا شاید از نظر خیلیا خنده دار باشه ولی واسه من حسرته 

الانم نیست پشتم باشه نیست حامیم باشه کمکم کنه زندگیمو بسازم 

و خیلی چیزای دیگه ک تا اینجاشم اشکم درومد

دختر بدون مادر بدبخته بدبختتتتتت

فقط 36 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

اصلا کنار نیومد هنوزم حسادت میکنم میرم جایی میبینم طرف مامان داره☹️

اره می فهمم بنظرم بزرگترین نعمت فقط قلب مهربون یک مادره همین چون حداقل میدونی بی کس نیستی

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم