2777
2789
عنوان

نی نی یار عزیز لطفاً این کاربر بی ادب رو جمع کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 75 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این ی بچه ی ۱۷ /۱۶ ساله س ک مثلا فاز حیوان دوستی ورداشته وگرنه حیف حیوون ک این حامیش باشع

بعضی هاشون واقعا مشکل دارن و افرازی رفتار میکنن. 

من چند تا اتفاق از کارمندهای هلال احمر و اورژانس هم شنیدم که این مدل افراد که در حیوان دوستی حالت افراطی دارن ، ممکنه چه آسیبی به آدم های دیگه بزنن. 

من خوندم یارو ۱عدد فحاشهتو چیزی بهش نگفتی که ۲جا بدجور بهت توهین کردهطرف مریضه

اره بیشعور بی ادبو من بهش چیزی نگفتم ولکن نیست هی میاد زیر تاپیکامم حرفهای زشت میزنه خودشم تموم تاپیکاش قفله

منم‌گزارش زدم براش

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

اوهوم دیدم الان ۰۰۰

خب از استارتر باید عذرخواهی کنی

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

توی‌کدوم تاپیکت اومده پیام داده؟؟

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

خواهش میکنم. 🌸ترجیحا تو تاپیک های افرادی که به شکل افراطی از چیزی صحبت میکنن ، شرکت نکن. چون احتمال ...

بله درسته بالاخره وقتی تاپیک میزنن باید منتقد هم باشن نسبت ب نظرات ولی متاسفانه شعورشون قد نمی‌ده ب این چیزا