2777
2789

اون منطقه ایی که بابام هست دراصل مدیراموزگازه هم تدریس میکنه هم مدیریت خب میگ مادرا اصلت با بچه هاشون کار نمیکنن اصلا به نظاوت بچه اهمیت نمیدن بچه صبح میاد مدرسه صورت نشسته تغذیه ناسالم لباس فرم کثیف بوی بد میدن بعد جلسه گذاشت واسه خانواده ها میگفت مادرا طلب داشتن میگفتن که اره معلما خوب درس نمیدن بابای من گقت اصلا ۱۰۰ درصد معلم وقت بزاره شما نمیخوای با بچت تمرین کنی؟ اصلا بچه خودش باید بخوانه میگه تکلیف و ما میدیم به بچه بنویسه چرا مادر بچه مینویسه؟ چرا ؟ بعد بچه یاد نگیره میگین معلم بده بچه کلاس سومه جمع کردن بلد نیست چرا ؟

همه یاد دارن جز یک نفر مگه میشه مشکل از. معلم باشه میگه تکلیف به بچه میدیم انجام نمیده میگیم چرا انجام ندادی دوستاش میگن با دوچرخه بازی میکرده خب اصلا میگیم درسش بده چرا با یچه های دیگه دعوا میگیره ؟ چرا اینقدر پرخاشگری میکنه فرستادن بچه کلاس چهارمی رو مشاوره خیلی بد شده چه برسه برن راهنمایی😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلمام خیلیاشون کم‌کاری میکنن

من اصلا یادم نمیاد پدرمادرم بهش درس یادداده باشن ولی همیشه معدلم ۲۰بود

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

معلمام خیلیاشون کم‌کاری میکننمن اصلا یادم نمیاد پدرمادرم بهش درس یادداده باشن ولی همیشه معدلم ۲۰بود

نه معلما همه سابقه دارن بابام حتی خودش چک میکنه راهبر هم میاد چک میکنه میگن مشکل بچه که گوش نمیده خانواده میگ تکلیف کم بگو خب اینا تکلیف نیست در اصل تمرینه تا بچه یاد بگیره 

کلا بعضی معلما و بعضی مادرا خودشون راحت کردن 

بچه با فرم چروک و کثیف پا میشه میره 

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿