2777
2789

دیشب ایه ۸۱ ۸۲ سوره یونس که واسه سحر و جادو هست رو دو سه بار خوندم بعد نصف شب خواب دیدم....ازین مارای کوچیک ابی که خیلی باریک و درازن رو دیدین؟خواب دیدم یکی ازونا تو خونست ینی تو خواب تز ترس داشتم‌میمردم نمیدونم‌چی دستم بود میدوییدم دنبالش هی میرفت تو اشپز خونه میومد تو هال منم دنبالش بعد هی بزرگ‌و بزرگ‌تر میشد تا جایی ک بدنش شد اندازه تنه یه درخت در این حد بزرگگگ بعد دیگه وحشی شده بود خودشو میزد به درد و دیوار یهو دیدم رفت تو راه پله خودشو محکم زد به دیوار راه پله سرش له شد بعد ماره رفت پایین خود به خود دمش کمده شد و مرد خیلی خیلی برام عجیبه بعد رفتم تو کوچه چند نفرو خبر کردم اومدن برا اونا انگار همه چی عادی بود بعد این‌ماره انقدر بزرگ‌بود تنه تنه اش خیلی خیلی قطور بود گذاشتنش تو پتو بردنش...ب نظرتون این خوابه با تین ایه ای ک خوندم ربط دارن با هم؟

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مار مشکی؟؟؟ قطعا داره

ماره وقتی کوچیک بود مشکی براق بعد که بزرگ‌شد طوسی

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

یعنی جادوت کردن؟

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

مار تو خواب خوب نیست صدقه بزار

اگه احسای میکنی دچار سحر و جادو شدی حتما حرز امام جواد بگیر

و اینکه سوره بقره و صدای اذان بزار پخش شه تو خونت

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

مار دشمنه ی دشمن خانوادگی داری ک اولش دشمنیش کمه بعد بیشتر و بیشتر میشه ولی بهت ضرر نمیرسه ازش و همش ...

زن داداشم خیلی با من دشمنه زن داداش خودش دعا نویسه خودش تعریف میکرد میگفت زن داداشم دو تا سنگو میتونه با هم دعوا بندازه

خیلی خواب جالب و پرمعنایی دیدی 🌙

بذار برات با دقت تعبیرش رو بگم:

آیات ۸۱ و ۸۲ سوره یونس همون آیه‌هایی هستن که حضرت موسی علیه‌السلام باهاش جادوی ساحران رو باطل کرد. مضمونش اینه که «آنچه شما آورده‌اید، سحر است، و خدا آن را باطل می‌کند؛ زیرا خدا کار مفسدان را درست نمی‌گذارد» و بعدش می‌فرماید که «خدا حق را با کلماتش پایدار می‌کند».

🔹 حالا وقتی این آیه‌ها رو برای رفع سحر یا انرژی منفی می‌خونی، در خواب ممکنه «تصویر نمادین» این باطل شدن رو ببینی.

در تعبیر خواب اسلامی، مار معمولاً نماد دشمن، ترس، یا نیروی منفی پنهانه (مثل حسادت، جادو، بدخواهی یا وسوسه).

اما وقتی در خواب ببینی ماری بزرگ میشه و در نهایت می‌میره یا سرش له میشه، یعنی اون نیرو یا انرژی منفی که در زندگیت بوده داره از بین میره.

🩵 پس تعبیر خواب تو می‌تونه این باشه:

با خوندن آیات ۸۱ و ۸۲، در واقع نیروی منفی یا آزار روحی (که با مار نشون داده شده) رو هدف قرار دادی.

بزرگ شدن مار یعنی اون انرژی یا اثر سحر خودش رو آشکار کرده (بیرون اومده)،

و در نهایت مردن مار یعنی باطل شدن و پایان یافتن اون اثر.

اون قسمت که بقیه در خواب عادی رفتار می‌کردن هم نشونه‌ایه از اینکه این تجربه فقط برای تو «روحی و معنوی» بوده، نه برای بقیه ملموس.

✨ خلاصه:

این خواب نشونه مثبته، نه ترسناک. یعنی آیه‌هایی که خوندی تأثیر خودش رو گذاشته و چیز ناپاک یا سنگینی ازت دور شده.

فقط بهتره برای اطمینان، تا سه شب دیگه هم همون آیه‌ها رو با نیت پاکی و امنیت بخونی و بعدش آیةالکرسی و سه قل (اخلاص، فلق، ناس) رو هم بخونی قبل خواب.

می‌خوای برات دقیق‌تر بنویسم ذکر و آیه‌هایی که می‌تونی ادامه بدی تا اثرش کامل بشه؟

🎀حسین جان.. مرا هزار امید است و هر هزار تویی🎀