2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا موهات کمتر از قبل دراومد یا پرتر

موهام قسمت جلو کم شده ولی پشت سرم نه خوبه تغییری نکرده .قبلا موهام جلوش یه کم فر داشت الان جلوی موهام صاف صاف پشت موهام فر درشت شده انگار رفتم آرایشگاه فر کردم 

الان اومده رو شونه هام .نه برای چی دیگه ریزش داشته باشه من که الان شیمی درمانی یا پیوند نمیشم چرا با ...

همینجوری مثلا داروهای شیمی درمانی تو بدنت بمونه باعث ریزش موهات بشه اخه زن یاییم هم کرده قبلا از شیمی موهاش خرمن خرمن میریخت الام که کرده و موهاش دراومده دیگه نمیریزه

من همین که از شیمی درمانی میومدم بیرون سوار ماشین که میشدم سریع عرق کاسنی می‌خوردم که مواد شیمی درمانی زودتر دفع بشه بعد هم یکسال و نیم از شیمی درمانی داره میگذره بعد هم دارو جدید میخورم 

من همین که از شیمی درمانی میومدم بیرون سوار ماشین که میشدم سریع عرق کاسنی می‌خوردم که مواد شیمی درمانی زودتر دفع بشه بعد هم یکسال و نیم از شیمی درمانی داره میگذره بعد هم دارو جدید میخورم 

پروسه درمان هشت سال طول کشید ..پنج عمل تو چهار ماه چهل پنج روز تو ای سی یو ...توده سرطانی تو تمام بد ...

فقط بگو زندس تا قلبم اروم شه من از اسم سرطان میترسم وحشت دارم بدترین عذاب دنیا سرطانه میره و برمیگرده صحنه هایی دیدم که هرگز از ذهنم پاک نمیشه😔الان که داری میگی خوب میفهمم داداشت چی کشیده و بخصوص عذاب اطرافیانش رو خوب درک میکنم وقتی میبینی اب شدنشو ولی کاری از دستت برنمیاد این درد جگر ادمو میسوزونه😔

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️