بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تقریبا چهار ساله درمانش تموم شده ...دکترا گفتن سرطان نقص سیستم ایمنی بدن هست ممکنه یه ماهه دیگه برگرده ...یا یه سال یا ده سال دیگه...یا هیچ وقت ...بستگی به سبک زندگی داره ..الان مدام ورزش میکنه و فعلا خوبه ..روزی که اولین عکس رنگی رو به متخصص نشون دادیم گفت احتمال زنده موندن زیر ده درصد هست ..ولی خوشبختانه بدنش به دارو جواب داد
۹ بار عمل واقعا دردناکه لعنت به این بیماری😔امید دارم الان جوابمو بدی بگی خوب شده و زندس..😔
پروسه درمان هشت سال طول کشید ..پنج عمل تو چهار ماه چهل پنج روز تو ای سی یو ...توده سرطانی تو تمام بدن پخش شده بود و فقط قلب رو درگیر نکرده بود..قسمت های که از بدنش رو برداشتن..یه کلیه..قسمتی از کبد قسمتی از روده بزرگ..و یه قسمت از شش ها رو برداشتن ..هشت سال میشه کلستومی داشت ..اونایی که کیسه کلستومی داشتن میفهمن یعنی چی
من سرطان خون دارم شیمی درمانی درد یه کم داره فقط بعدش که تمام شد بی حالی .گاهی ضربان قلبم و حس نمیکردم گاهی شدید میزد دلت میخواد تا سه روز اول کسی پیشت نباشه خونه آروم باشه ولی الان با اینکه یکسال و سه ماه میگذره از پیوندم میگذره یه کم راه برم نفس نفس میزنم و فکر میکنم این دیگه همیشه همراهم هست
عجیبترین اتفاق از نظر متخصص آنکولوژی که بالا سرش بود این بود که حتی یه تار از موهاش نریخت ...ولی به قول داداشم موهاش بیشتر در اومده بود ...تو خانواده پدرین پسرها از سن بیست و پنج سالگی به بالا موهاشون میریزه ولی داداشم بعد از شیمی درمانی حتی موهاش پر تر شد ...الان تنها پسر خانواده پدریم که موهاش سر جاشه