2777
2789
عنوان

پارسال تو سونو گفتن فولیکول نداری بعد چه جوری باردارشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 36 پست
لازم نبود همه جا اعلام کنی سقط میکنی که بهت ترحم کنن

چون فامیلیم‌خب میفهمن حالا دور نه همین آدمای نزدیک دورو برم

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

چون فامیلیم‌خب میفهمن حالا دور نه همین آدمای نزدیک دورو برم

اگه نگی چطور بفهمن ؟

منiui کردم مثبت شد بعد سقط شد مامانمم نفهیمد چون من نگفتم

خودتو ننداز رو زبونا

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این کارا که گفتم دوس داشتی انجام بده یه قرص دیگه هم هس کاملا بی ضرر و برا بارداری خیلی خوبه این سه ...

کوکیوتن دارم همونکه قرمزه؟

ببخشیدا میخورم شکمم سفت میشه

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

اگه نگی چطور بفهمن ؟منiui کردم مثبت شد بعد سقط شد مامانمم نفهیمد چون من نگفتمخودتو ننداز رو زبونا

دکتر شوهرمم گفته بود برید آی یو آی 

چه جوره چرا مثبت نشدید؟

برا ضخامت رحمت اول اینکع برو دکتربعد از روز اخر پریودیت نشاسته بخورلوبیا سبز اب پز ناشتا عسل سیاه د ...

عسل و سیاهدونه رو چه جوری بخورم؟

دکتر شوهرمم گفته بود برید آی یو آی چه جوره چرا مثبت نشدید؟

مثبت شد اما ۶هفته سقط شد

اسپرم همسرم ضعیف بود شاید بخاطر این سقط شد خودمم تنبلی دارم

الان یه دختر سه ساله دارم یکسال بعدش طبیعی باردار شدم با اینکه دکتر گفت باید برید ivf

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

برندشو عوض کن یه برندی هس الان نگاه میکننم بلینم کدوم بهت میگم

برامن ازاینه

سیاه دونه رو اسیاب کن نذار بمونه سریع با عسل ترکیبش کنناشتا یه قاشق بخور بعد یک ساعتم صبحونتو بخورا ...

ممنون عزیزم 🙏

اره همین منظورت اینه دچار یبوست میشی؟ والا نمیدونم. میگم شاید مارک خوب و بد داره

آره یبوست میگیرم 

حالا نمیدونم به این ربط داره یا مشکل جای دیگه بود 

چون دکترمم تعجب کرد

بعضی وقت ها فولیکول بزرگ و غالب هستاما پوچ یا ضعیفه و نمیگیرهمشکل منم همینه

شماهم سقط داشتین؟

دکتر من که گفت اگه اسپرم قوی باشه همون فولیکول ریز رو هم باردارمیکنه  شوهر من اسپرمش بد شکل بود بعد عمل درست شد