2777
2789
عنوان

استرس دانشگاه

17 بازدید | 0 پست

تاپیک های قبلیم هم گفتم که امسال سال اولم بود رشته مهندسی شیمی دانشگاه رازی کرمانشاه قبول شدم شهر خودمه و خوابگاه نمی‌رم از شنبه فکر کنم باید برم ولی یکسری نگرانی ها رو دارم که ممنون میشم کمک کنید 

1. اول اینکه اونایی که این رشته رو خوندن راهنماییم کنید ، من استعداد خوبی در درس ریاضیات دارم همیشه بیشترین نمرم برای ریاضیات بوده از دبستان تا دبیرستان و عاشق ریاضیم حتی یک مدتی هدفم این بود که یکی حتی بهتر از مریم میرزاخانی بشم جایزه فیلدز ریاضی بگیرم ولی خوب اینقدر خانواده ناامیدم کردن چون هدفم رشته ریاضیات و کاربردها بود و گفتن بیکار میشی ولی باز بعداً حتما به این هدفم هم میرسم ، فیزیک هم دوست دارم ولی چون نمرات دبیرستانی همیشه خوب نبود یکم ازش زده شدم ، شیمی هم دوست دارم ولی نه اندازه ریاضی .

شنیدم که مهندسی شیمی تعداد واحد های شیمی کمی داره و نگران اینم که فیزیکش از ریاضیاتش بیشتر باشه لطفاً بگین درستش بیشترش ریاضیات یا فیزیک ممنون 

2.اونایی که دانشگاه رازی بودن بهم که استادانش چطورن در کل چون از چند نفر شنیدم استاداش سخت گیرن ، البته اگه اینطورم باشه بهتره ، تلاش بیشتری میکنم ولی خوب براش استرس دارم 

۳.دانشجوهای دانشگاه دولتی در مورد تیپ پسرای اونجا بهم بگن ، من خودم همیشه توی مدرسه شلوار لی با تیشرت یا اگه سرد بشه آستین بلند و کفش اسپرت میپوشیدم ، 

۴. درباره تفاوت سرکلاس بودن دانشگاه با مدرسه ها دانشجوها مخصوصا اونایی که مهندسی خواندن کمکم کنین ، درس خواندن دانشجویی چه تفاوتی داره با دبیرستان

لطفاً هر کسی اطلاع داره در مورد هر کدام از سوال هام راهنماییم کنه مخصوصا سوال ۱ و ۴ 

یه دنیا ممنون