2777
2789

چه خاکی تو سرم بریزم هرجا ک به ذهنم می‌رسید گشتم

بنظرتون دعا نویسا میتونن کمکی کنن

تورو خدا همجای مکانی که طلا میزاشتم رو کلا زیر رو کردم 

کمد

کشو ها

هرجا نیس ک نیس

بله من یک بار کم شد طلان زنک زدم گفت توخونس تو جیب لباساتون گشتم لباساروپیداشد

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پشت کمد ببین 

کشو رو دربیار و زیرش ببین.  احتمالا از بالای کشو افتاده زیرش 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

اخه میزاشتم لای لباسا جوری نبود ک بشه بیفته ته ته ها قائم میکردم الان همه کشو هارو گشتم

کشو پایین رو کامل دربیار و زیرش ببین 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

فک نکنم نه بابا

منم همین فکرو میکردم 😑 

سوره توحید رو تا لم یلد ولم یولد بخون و بگو موکلین شریف این سوره تا النگوم پیدا نشه بقیه ش رو نمیخونم ان شاء الله پیدا شد بقیه رو بخون و سه تا صلوات بفرست 

منم همین فکرو میکردم 😑 سوره توحید رو تا لم یلد ولم یولد بخون و بگو موکلین شریف این سوره تا النگوم پ ...

خب بخونم کجاهارو بگردم آخه اصلا یادم نمیاد

الان بخونم چطور پیدا میشههه

عزمزمه میشه کمک کنییی

درخاست دادم گلم 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️