2777
2789
عنوان

دوستاننن پرام ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 56 پست
من یه نفر رو میشناسم خانمه انتظار داشت شوهرش هر ماه بابت تعداد رابطه که با آقا داشت براش طلا بخره و ...

😑😐خدااااای من

❤️😍مرد من عشق من ❤تو به قلبـم انگیـزه تپیـدن میدی❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقاً فمنیست تمام تلاشش این بود این طرز تفکررو برداره و بگه زنها هم مثل مردا نیاز جنسی دارن و کالای ...

خوشحالم یک فمینیست منطقی مثل شما پیدا کردم 🤝🤝

کاش یک روزی برسه بگم.... خوب نوبت منم شد... 🌿😍✨

😑😐خدااااای من

تو فکر کن سر یه موضوعی به ماورشوهرش گفته بود فلانی منو میک... پس هرچی من میگم باید گوش کنه. 

حالا جالب اینه مادرشوهرش اصلا اصلا اهل دخالت نیست ولی انگار کرم داره هی به روی همه بیاره. تازه پیش شوهره به مادرشوهرش گفته بود

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

تو فکر کن سر یه موضوعی به ماورشوهرش گفته بود فلانی منو میک... پس هرچی من میگم باید گوش کنه. حالا جال ...

چقدر سممممم 😐😐😐وای خدا به داد شوهر بیچاره اش برسه واقعا 

خوشحالم یک فمینیست منطقی مثل شما پیدا کردم 🤝🤝

آره منم ازاول فمنیست بودم ولی الان دخترهارو و بعضی زنهارو میبینم حس بدی میگیرم وقتی تو فاز فمنیستی و   اینطوری حرف میزنن. 

جالبش اینه هرجا نفعشون باشه به شدت امروزین و هرجا نفعشون باشه به شددددت سنتی و مذهبی میشن. ودنبال برابری هم نیستن دنبال سلطنتن رسما. 

به هیچ عنوان قبول ندارن یه شخص فارق از جنسیت شخصیت داره و حق و حقوقی داره، فقط دنبال زرنگ بازی و سواری گرفتن هستن. 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

تو فکر کن سر یه موضوعی به ماورشوهرش گفته بود فلانی منو میک... پس هرچی من میگم باید گوش کنه. حالا جال ...

😑😑😑حرفم نمیاد والا شرم و حیا هم خوب چیزیه زنه شرم نداره چه مادر شوهرش بی زبونه این خلق و خوش حیوانیه که راحت به این شکل بی شرمانه راجع به این مسئله بسیار خصوصی صحبت میکنه

آره منم ازاول فمنیست بودم ولی الان دخترهارو و بعضی زنهارو میبینم حس بدی میگیرم وقتی تو فاز فمنیستی و ...

اره اونا فمنیست نیستن اداشو در میارن فمنیست منطقی یکی مثل شماست واقعا❤️

چقدر سممممم 😐😐😐وای خدا به داد شوهر بیچاره اش برسه واقعا

مادر خودش میگفت این اگه حامله بشه شوهرشو بیچاره میکنه. تو دلم گفتم از تربیت درستته دیگه

😑😑😑حرفم نمیاد والا شرم و حیا هم خوب چیزیه زنه شرم نداره چه مادر شوهرش بی زبونه این خلق و خوش حیوا ...

سلیطه ایه که نگو، البته تقصیر مادرهمسر‌ش هم هست هرچی بگه و هر توهینی بکنه هیچی نمیگن دور برداشته

😑😑😑حرفم نمیاد والا شرم و حیا هم خوب چیزیه زنه شرم نداره چه مادر شوهرش بی زبونه این خلق و خوش حیوا ...

بعد این ادم با برده جنسی چه تفاوتی داره واقعا؟ خودش نیاز جنسی نداره اصلا..؟ بخدا این جور ادما شان و  احترام خانما رو میارن پایین  مخصوصا خانم های خانه دار که اینقدر زحمت میکشن و تهش بعضی ها با افکار پوسیدشون فکر میکنن زن فقط برا نیاز جنسیه😐😐

مادر خودش میگفت این اگه حامله بشه شوهرشو بیچاره میکنه. تو دلم گفتم از تربیت درستته دیگه

فکر کن اینجور ادما دختر دار شن چه شود... 

سلیطه ایه که نگو، البته تقصیر مادرهمسر‌ش هم هست هرچی بگه و هر توهینی بکنه هیچی نمیگن دور برداشته

اره جانم معلومه خیلی بهش رو دادن ببخشید اینطور میگما ولی اگر از آشناهای نزدیک هست زیاد اطرافش نرو آدمای اینجوری فقط باید ازشون دوری کرد شررررر هستن

اره اونا فمنیست نیستن اداشو در میارن فمنیست منطقی یکی مثل شماست واقعا❤️

قربونت عزیزم همچنین شما