2777
2789
عنوان

حالم از دنیای بیرون و آدماش بهم میخوره🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 32 پست
۸۰%م‌واقع همین حس شمارو دارم ولی چه میشه کرد؟ نمیشه خودمون رو ایزوله کنیم که

آره من همیشه خدا خدا میکنم کارم گیر کسی نیفته.. 

برنامه میلی مورد تایید رسمی هست،اگر با کد دعوت نصبش کنید میتونید هدیه بگیرید و به حساب بانکیتون واریز کنید. کد دعوت: milli-s8mom

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست ندارم با کسی هم صحبت بشم، تخریب میکنن.. سر یه حرفشون باید ماه ها خودمو سرزنش کنم

خب عزیزم مشکل اصلی خودتی که از درون باید پیشرفت کنی وگرنه بعضی از آدما درست بشو نیستن و تو نباید به خاطر اونا خودتو اذیت کنی .

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

دیروز بیرون بودم از یه سرویس خوشم اومد رفتم داخل مغازه قیمت بپرسم دو تا دختر پلنگ داف وخوشتیپ خوشگل ...

آره دقیقا 

بی توجهی.. اینکه قیافشونو کج و کوله میکنن برامون

تیکه انداختنا... 

سعی میکنم همون لحظه فضارو ترک کنم گریه کنم

خیلیی زودرنج شدم

برنامه میلی مورد تایید رسمی هست،اگر با کد دعوت نصبش کنید میتونید هدیه بگیرید و به حساب بانکیتون واریز کنید. کد دعوت: milli-s8mom

خب عزیزم مشکل اصلی خودتی که از درون باید پیشرفت کنی وگرنه بعضی از آدما درست بشو نیستن و تو نباید به ...

میدونم مشکل خودمم.. من افکارم با کسی نمیخوره برای همین تنهایی رو ترجیح دادم تو زندگی

چی کنم؟ خودم از یع پسره خوشم میاد نمیدونم رل داره یانه

اگه کسی بهت بیشنهاد داد رد نکن بیرون میری خودتو نگیر لبخند بزن باید تو چشم باشی این پسره هم پیجشو فالو کن وقتی اونم فالوت کرد از خودت عکس بزار استوری

دیروز بیرون بودم از یه سرویس خوشم اومد رفتم داخل مغازه قیمت بپرسم دو تا دختر پلنگ داف وخوشتیپ خوشگل ...

نه عزیزم بیشتر مردا هیز و بی خانواده شدن وگرنه ادم اصلیل هیچ وقت این طور رفتار نمیکنه