ـسـنـگـ٠صـبـور مدیر عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 6516 عنوان حالم از دنیای بیرون و آدماش بهم میخوره🙃 | مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 32 پست کاش میشد همیشه توی خونه بمونمنمیتونم با آدما کنار بیام درک نمیکنم هیچکس رو.. برنامه میلی مورد تایید رسمی هست،اگر با کد دعوت نصبش کنید میتونید هدیه بگیرید و به حساب بانکیتون واریز کنید. کد دعوت: milli-s8mom 1404/07/22 | 16:48 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ـسـنـگـ٠صـبـور مدیر استارتر عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 6516 ۸۰%مواقع همین حس شمارو دارم ولی چه میشه کرد؟ نمیشه خودمون رو ایزوله کنیم که آره من همیشه خدا خدا میکنم کارم گیر کسی نیفته.. برنامه میلی مورد تایید رسمی هست،اگر با کد دعوت نصبش کنید میتونید هدیه بگیرید و به حساب بانکیتون واریز کنید. کد دعوت: milli-s8mom
kjnkfyyott عضویت: 1402/05/23 تعداد پست: 74 میشه برای ازدواج من دعا کنید سنم زیادشده تروخدا دعا کنید نمیدونم اصلا میتونم ازدواج کنم یا دیگه 27سا ... با دعا کردن و ایشالا ماشالا نمیشه
دخترطلوع عضویت: 1403/07/28 تعداد پست: 6080 دوست ندارم با کسی هم صحبت بشم، تخریب میکنن.. سر یه حرفشون باید ماه ها خودمو سرزنش کنم خب عزیزم مشکل اصلی خودتی که از درون باید پیشرفت کنی وگرنه بعضی از آدما درست بشو نیستن و تو نباید به خاطر اونا خودتو اذیت کنی . به عواقبِ کارهات فکر کن(:
zariiinaz عضویت: 1399/10/26 تعداد پست: 2352 همیشه و همه جا زنایی که خودشونو ریختن بیرون و خوشگلن کاراشونو همه جا راه میندازن همه هپاشونو دارن ادم اینا رو میبینه از بیرون رفتن بیزار میشه
ناراحتمممممممممممممم عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 1138 با دعا کردن و ایشالا ماشالا نمیشه چطور درست میشه
ـسـنـگـ٠صـبـور مدیر استارتر عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 6516 دیروز بیرون بودم از یه سرویس خوشم اومد رفتم داخل مغازه قیمت بپرسم دو تا دختر پلنگ داف وخوشتیپ خوشگل ... آره دقیقا بی توجهی.. اینکه قیافشونو کج و کوله میکنن برامونتیکه انداختنا... سعی میکنم همون لحظه فضارو ترک کنم گریه کنمخیلیی زودرنج شدم برنامه میلی مورد تایید رسمی هست،اگر با کد دعوت نصبش کنید میتونید هدیه بگیرید و به حساب بانکیتون واریز کنید. کد دعوت: milli-s8mom
ـسـنـگـ٠صـبـور مدیر استارتر عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 6516 خب عزیزم مشکل اصلی خودتی که از درون باید پیشرفت کنی وگرنه بعضی از آدما درست بشو نیستن و تو نباید به ... میدونم مشکل خودمم.. من افکارم با کسی نمیخوره برای همین تنهایی رو ترجیح دادم تو زندگی برنامه میلی مورد تایید رسمی هست،اگر با کد دعوت نصبش کنید میتونید هدیه بگیرید و به حساب بانکیتون واریز کنید. کد دعوت: milli-s8mom
ناراحتمممممممممممممم عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 1138 باید خودت دست به کار بشی چی کنم؟ خودم از یع پسره خوشم میاد نمیدونم رل داره یانه
zariiinaz عضویت: 1399/10/26 تعداد پست: 2352 آره دقیقا بی توجهی.. اینکه قیافشونو کج و کوله میکنن برامونتیکه انداختنا... سعی میکنم همون لحظه فضارو ... من بابت این قضیه از بیرون رفتن بیزارم
kjnkfyyott عضویت: 1402/05/23 تعداد پست: 74 چی کنم؟ خودم از یع پسره خوشم میاد نمیدونم رل داره یانه اگه کسی بهت بیشنهاد داد رد نکن بیرون میری خودتو نگیر لبخند بزن باید تو چشم باشی این پسره هم پیجشو فالو کن وقتی اونم فالوت کرد از خودت عکس بزار استوری
ناراحتمممممممممممممم عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 1138 اگه کسی بهت بیشنهاد داد رد نکن بیرون میری خودتو نگیر لبخند بزن باید تو چشم باشی این پسره هم پیجشو فا ... پیجشو ندارم فروشنده مغاژس
kjnkfyyott عضویت: 1402/05/23 تعداد پست: 74 پیجشو ندارم فروشنده مغاژس برو ازش خرید کن مثلا نظرشو بپرس باهاش حرف بزن
baran_سابق عضویت: 1399/11/22 تعداد پست: 6471 دیروز بیرون بودم از یه سرویس خوشم اومد رفتم داخل مغازه قیمت بپرسم دو تا دختر پلنگ داف وخوشتیپ خوشگل ... نه عزیزم بیشتر مردا هیز و بی خانواده شدن وگرنه ادم اصلیل هیچ وقت این طور رفتار نمیکنه
ناراحتمممممممممممممم عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 1138 برو ازش خرید کن مثلا نظرشو بپرس باهاش حرف بزن بستنی قیفی میفروشه