2777
2789

ما فردا قراره بریم مسافرت شوهرم یه هتل هم گرفته و چمدون هارو جمع کردیم دیشب خواهرشوهرم یه سر اومد خونه ی ما یه چایی بخوره منم بهش گفتم آره من پس فردا قراره بریم کاشان من نمیتونم نوریسا دخترم رو بیارم کلاس ژیمناستیک  چون دختر من و پسرش باهم می‌رن کلاس بعد گفت عه و اینا چرا به ما نگفتین برادر شوهرم هم شهرستان هستن اومدن تهران وقت دکتر داشت اومدن خونه ی خواهرشوهرم منم گفتم خب لابد مهمون داره و نمیتونه بیاد خلاصه من که نمیدونستم اینم میخواست بیاد  اصرار کردم شام بمونین نموندن خلاصه که کلی هم قیافه گرفتن برا من منم دیگه چیزی نگفتم یعنی من اشتباه کرده بودم بهش نگفته بودم؟ اصلا مگه این باید همه چیز زندگی مارو بدونه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.