2777
2789

شما بگید من یعنی زیادی حساسم یا چیز مهمی نبوده

خواهرشوهرم که زنگ میزنه شوهرم بهش میگه

اااین داره نگا میکنه و کلمه فظول هم قاطیش میکنه

و هرهر باهم میخندن 

واز اون به بعد هرخواسته ایی داره میگم برو به خواهرت بگو که جلوش زنتو دست میندازی رو من هیجا حساب نکن

نمیدونم چرا حس میکنم مورد تمسخر منو قرار دادن

و از شوهرم ازاون به بعد نفرت در دلم دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقادومادمون اینجوری باخواهرم رفتارمیکنع حالاتوخوبه متوجه شدی شدی سرگرمی خانواده اش این احمق میگه ش ...

والا من الان اشک تو چشام جمع شد باز بخاطر کارش

عجب شوهر احمقی،ببخشید خییلی حرصم گرفت،من باشم پاره پوره میکنم طرفمو.....

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
والا من یهو اشکم میریزه و کاریم دیگه نکردم

عزیز دلم 🫂حق داره جدی بهش بگو خوشت از این رفتارش نمیاد

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
دیگه پنج ماهه دوسش ندارم و برخوردم کردم که حق نداری این کار کنی نکرد ولی دیگه خوشم ازش نمیاد

من شوهرم اینطور نیست ولی بحثی پیش بیاد میگه کوتاه بیا بذار اونا هرچی میگن بگن خودش میدونه دروغ میگه ماهم مث اونا بریم ناراحتشون کنیم بعضی وقتها تنفر پیدا میکنم حس حمایتگر بودن بهش ندارم 

توذهنم حک شده و هربار گریه میکنم بخاطر کارش

انقدر به خودت آسیب نزن بی توجه باش هی بهش فکر نکن،وقتی با خواهرش صحبت میکنه پیشش نباش برو خودتو سرگرم کن،که بفهمه بی اهمیتن برات

این قسمت ازکارش رو نمیدونم چطور تو ذهنم پاک کنم

میدونم سخته،شاید هیچ‌وقت پاک نشه،اما بهش فکر نکن،یواش یواش کمرنگ میشه،ولی وقتی دائم تو فکرشی بیشتر آزارت میده...