2777
2789
عنوان

آیا سن من و شوهرم بچه اس

181 بازدید | 15 پست

همکارام وقتی میفهمن من متولد 81(۲۳ سال) و شوهرم متولد ۷۷(۲۷ سال) داریم میگن آخی چقدر بچه این 

چقدر زود ازدواج کردین 

درحالی که ما اقدام هم هستیم 

حالا بچه بیارم میگن چقد زود آوردی 

یجوریم میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا هم سن تون خوبه هم فاصله سنیتون. 

بهترین زمان هست که ازدواج کردین. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

ممنونم دعام کنید این ماه باردار بشم ۷ ماهه اقدامم

با طب سنتی پیش برو زودتر نتیجه میگیری. 

یا دوره اثرانگشت خدا از زهرا عباسی.  عالیه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

خب چه سنی خوبه بنظرت اصن چرا

ببین بستگی به طرز فکر و فرهنگ و... داره ما رنج سنی ازدواجمون ۳۰ هست چون درسا خونده شده . شغل جاافتاده . سرمایه جمع شده . جوونی و تفریحات انجام شده ادم پختس حسرت چیزی نداره بعدشم یه زندگی با رفاه کامل تشکیل میده

این ماه می‌خوایم دوسین مصرف کنیم

سرخود هیچی مصرف نکن. 

نگو چون گیاهیه مشکل نداره. 

ممکنه بامزاجت سازگار نباشه. 

بعدشم سرخود کار کردن فقط پروسه رو طولانی میکنه. 

برو یه نسخه دوماهه بدن،  اصولی پیش بری. 

ببین بستگی به طرز فکر و فرهنگ و... داره ما رنج سنی ازدواجمون ۳۰ هست چون درسا خونده شده . شغل جاافتاد ...

من و همسرم هم هردو شاغلیم 

ولی من یکی دوس داشتم فاصله سنیم با بچه ام کم باشه