2777
2789
عنوان

میترسم حسادتم باعث دوری از همه شه

97 بازدید | 15 پست

همین الان استوری دیدم طرف برای نوه اش استوری تبریک بچه گذاشته حتی اون مادر از من دیر تر عروس شده😔

ای خدا تا کی

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

این فکرای احمقانه رو بس کن تو فقط ۲۴ سالته

نمیتونم خیلی حسود شدم اینقدر که بجای خوشحالی و تبریک بچش ازش دور میشم

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چندین ساله بچه ندارم خیلی دوست دارم مادر شم ولی خب راستش می شنوم کسی باردار شده اینقدر ذوق میکنم خوشحالی میکنم که مادر شده نی نی میاد تو هم سعی کن خوشحال شی حسودی چیه آخه فقط خودت اذیت می کنی

نمیتونم خیلی حسود شدم اینقدر که بجای خوشحالی و تبریک بچش ازش دور میشم

این چه طرز فکر سمی هست آخه مگه زندگی مسابقست؟

مگه قراره همه تو یه سن بچه دار بشن  

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

منم چندین ساله بچه ندارم خیلی دوست دارم مادر شم ولی خب راستش می شنوم کسی باردار شده اینقدر ذوق میکنم ...

نمیتونم همش حسودی میکنم که من چی از اون کمتر دارم 

یکبار زن داداشمم مشکوک به بارداری بود به داداش خودمم حسودی کردم😭

این چه طرز فکر سمی هست آخه مگه زندگی مسابقست؟مگه قراره همه تو یه سن بچه دار بشن

دارم روانی میشم از حرف های خانواده شوهر گرفته تا بقیه 

نمیتونم همش حسودی میکنم که من چی از اون کمتر دارم یکبار زن داداشمم مشکوک به بارداری بود به داداش خود ...

چرا آخه 

من ده ساله بچه دار نشدم 

اینقدر بودن بعد من ازدواج کردن الان دو تا بچه دارن 

راستش خیلی براشون خوشحال شدم 

سعی کن فکرای ناراحت کننده بذاری کنار حسودی تو فقط خودت اذیت می کنه از خوشحال بقیه خوشحال باشی خودت هم حس خوبی میگیری 

چندوقته اقدامی؟

پارسال همین موقع 

دکترنرفتی؟

رفتم چندبار گفت نمیشی