پیشی_ملوس_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 1777 عنوان کسی اینجا اسنترا و قرص افسردگی استفاده کرده 66 بازدید | 8 پست کسی اینجا از قرصای اعصاب و افسردگی استفاده کرده ؟تاثیری داشته؟بهتر شدید واقا؟ دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه! 1404/07/22 | 15:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پیشی_ملوس_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 1777 میسه بگید عوارضی داشته براتون؟ممنون میشم کمک کنید دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!
عهعهعهعهعهع عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 918 ب یسریا نمیسازه ب یسریا میسازه خواب اور فک کنم اشناهامون مصرف کردن خدامنو خیلی دوسداره 💕من خیلی خوشبختمممم💖 به همه آرزوهام رسیدممممممممممم💕 اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا خوشبختیم صلوات گفتی بگو منم برات بگم تو تاپیکم واسه ازدواج وعاقبت بخیر و رفتگان و... ختم میگیرم اسمت رو بگو به نیتت بخونم 💋التماس دعا مهربونای من💕💓لطفا تاپیکایی که مال ختم نیست رو برام گزارش بزن پاک شن مرسیییی
پیشی_ملوس_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 1777 ب یسریا نمیسازه ب یسریا میسازه خواب اور فک کنم اشناهامون مصرف کردن بهتر شدن؟ دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!
بیکران۲ عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 2378 من استفاده کردم تحت نظر روانپزشکخیلی راضی بودمدر کنارش ورزش و روابط اجتماعی رو تقویت کردمعوارضش کمی وزنم افزایش پیدا کرد در حد شش هفت کیلو
خاانووم عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 572 اسنترا ممکنه اضافه وزن بیارن ولی دیسپوکساید همون کارایی داره و ریسک اضافه وزنش کمتره
بیکران۲ عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 2378 میگن اوایلش حال ادم بدتر میشه درسته؟بعد از جقدر تاثیرشو میزاره؟ بعد از سه هفتهکم کم اثرشو نشون میده باید ادامه بدی سبک زندگیتم اصلاح کنی قرصای من خواب آور نبودن منو به زندگی و فعالیت مشتاق میکردن
عهعهعهعهعهع عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 918 بهتر شدن؟ یسریا راضی بودن یسریا نه قطعش کردن خدامنو خیلی دوسداره 💕من خیلی خوشبختمممم💖 به همه آرزوهام رسیدممممممممممم💕 اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا خوشبختیم صلوات گفتی بگو منم برات بگم تو تاپیکم واسه ازدواج وعاقبت بخیر و رفتگان و... ختم میگیرم اسمت رو بگو به نیتت بخونم 💋التماس دعا مهربونای من💕💓لطفا تاپیکایی که مال ختم نیست رو برام گزارش بزن پاک شن مرسیییی