2777
2789

کسی اینجا از قرصای اعصاب و افسردگی استفاده کرده ؟

تاثیری داشته؟بهتر شدید واقا؟

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

میسه بگید عوارضی داشته براتون؟

ممنون میشم کمک کنید 

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

ب یسریا نمیسازه ب یسریا میسازه 

خواب اور فک کنم اشناهامون مصرف کردن 

خدامنو خیلی دوسداره 💕من خیلی خوشبختمممم💖 به همه آرزوهام رسیدممممممممممم💕 اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا خوشبختیم صلوات گفتی بگو منم برات بگم تو تاپیکم واسه ازدواج وعاقبت بخیر و  رفتگان و... ختم میگیرم اسمت رو بگو به نیتت بخونم 💋التماس دعا مهربونای من💕💓لطفا تاپیکایی که مال ختم نیست رو برام گزارش بزن پاک شن مرسیییی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب یسریا نمیسازه ب یسریا میسازه خواب اور فک کنم اشناهامون مصرف کردن

بهتر شدن؟

میگن اوایلش حال ادم بدتر میشه درسته؟بعد از جقدر تاثیرشو میزاره؟

بعد از سه هفته

کم کم اثرشو نشون میده باید ادامه بدی سبک زندگیتم اصلاح کنی قرصای من خواب آور نبودن منو به زندگی و فعالیت مشتاق میکردن

بهتر شدن؟

یسریا راضی بودن یسریا نه قطعش کردن

خدامنو خیلی دوسداره 💕من خیلی خوشبختمممم💖 به همه آرزوهام رسیدممممممممممم💕 اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا خوشبختیم صلوات گفتی بگو منم برات بگم تو تاپیکم واسه ازدواج وعاقبت بخیر و  رفتگان و... ختم میگیرم اسمت رو بگو به نیتت بخونم 💋التماس دعا مهربونای من💕💓لطفا تاپیکایی که مال ختم نیست رو برام گزارش بزن پاک شن مرسیییی