2777
2789

یک مشکلی هست.

اینجوری بوده که وقتی آقایی مدیر بوده و نیرویی نیاز داشته همسر ، دختر ، عروس یا خواهرش را استخدام کرده همون طوری که پسر و داماد را هم استخدام کردند . یعنی یک پولی وسط بوده گفتن  چرا غریبه بخوره همون هم از اعضای خانواده ی خودمون باشه

و گرنه خیلی خوبه که چهل و پنج درصد کارمندهای دولت خانم ها هستن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا وقتی هزینه ی تفریحات سوپر لاکچری وزیر راه در اومده بود بعد از مدتی اومدن گفتن  وزیر راه تنهایی سفر نبوده که ، خواهرش هم کارمند وزارت راه هستن  و هزینه ی سفر مال دو تا خانواده بوده که توی اقساط از حقوق شون کم میشه

آخه چطور دو تا خواهر توی یک وزارتخانه  و هر دو رده های بالا

ولی یه چیزی بگم واقعا برام اینجوری بود کار اداری داشتم یا کار بانکی خانماا حتی جواب سلامم به زور میدن و اصلا رسیدگی درست نمی کنن ولی آقایون رفتار و عملکردشون منصفانه تر بوده 

من خودم توی اداره ای کار داشتم . داخل اتاقی که من را ارجاع دادند هر دو کارمند اون اتاق یک زوج بودند یعنی هم تو خونه با هم ، هم داخل یک اداره ی دولتی با هم اتاق داشتند 

واقعا هم هر دو بیکار نشسته بودند

من هم که برای گرفتن مجوز رفته بودم بهم گفتن  نه نمیشه

بعد دو تایی بهم گفتن  ول کن  بشین تو خونه بچه ات را بزرگ کن

بعد رفتم یک اتاق دیگه که آقای رئیس بود برگشت به من گفت 

همسر من الآن  آرزو  داره جای شما باشه و صبح  ها مجبور نباشه زود از خواب بیدار بشه

و جالبه کارمند هایی که الکی بیکار نشسته بودن که فقط بگن  نه نمیشه،  نه امکانش نیست و ...

چون دیگه با پول کارمندی نمیشه زندگی چرخوند. برای آقایون خیلی ناچیزه

شاید  اگه  از اول استخدام ها و گزینش ها  از روی شایسته سالاری انجام شده بود الآن اوضاع اقتصادی مون بهتر بود و حقوق یک مرد کارمند جوابگوی نیازهای خانواده بود.

شاید اگه شایسته سالاری بود اینهمه  مستاجر  و اینهمه هم دختر و پسر مجرد نبود

شاید......

اداره‌ی ما همین وضعیته همه‌ی کارمنداش از دو تا روستای نزدیک به هم هستن یه مدیر داشته مال اون روستا همه‌ی آشنا و در و همسایه را آورده الانم که دارن بازنشست میشن سعی میکنن از فک و فامیلاشون به صورت قراردادی بیارن تو اداره به تازگی دو تا را به همین شکل آوردن بعد به من که با آزمون استخدامی اومدم میگن تو به ما تحمیل شدی! یعنی قشنگ اداره را ارث پدی حساب میکنن

اداره‌ی ما همین وضعیته همه‌ی کارمنداش از دو تا روستای نزدیک به هم هستن یه مدیر داشته مال اون روستا همه‌ی آشنا و در و همسایه را آورده الانم که دارن بازنشست میشن سعی میکنن از فک و فامیلاشون به صورت قراردادی بیارن تو اداره به تازگی دو تا را به همین شکل آوردن بعد به من که با آزمون استخدامی اومدم میگن تو به ما تحمیل شدی! یعنی قشنگ اداره را ارث پدی حساب میکنن

شاید اگه از اول استخدام ها و گزینش ها از روی شایسته سالاری انجام شده بود الآن اوضاع اقتصادی مون ب ...

من که با آزمون رفتم تو اداره وقتی میبینم این آدما که نه سواد درست و حسابی دارن نه امتحانی دادن برای ورود چطور برای خودشون سالاری میکنن و حالا هم فامیلاشون را میارن واقعاً قلبم درد میگیره جالبه که یکیش هم برای رضای خدا کارش را تمیز انجام نمیده سه تاشون که پدراشون اینجا کار میکردن بعد اینا را آوردن قشنگ اداره را ارث پدری میدونن 

شاید اگه از اول استخدام ها و گزینش ها از روی شایسته سالاری انجام شده بود الآن اوضاع اقتصادی مون ب ...

چقدر دید شمارو دوست داشتم بالاخره یکی تو این سایت یه نظر درستی داد واقعا هم همینه ، این همه شغل که دختر میره سر کار پسر میمونه ، اون پسر ادم حساب نمیشه و در نتیجه ازدواجی شکل نمیگیره ، شاید بهتر بود درست و معقول گزینش  کنن و حقوق طوری باشه کفاف بده برا زندگی دو نفر حداقل .

الان بری تو یه اداره یه آگهی ترحیم باشه فردا چند تا آگهی تسلیت زدن آقای فلانی درگذشت برادرتون علی آقا  تسلیت ،خانوم فلانی درگذشت برادرتون علی آقا تسلیت.

آقای فلانی درگذشت برادر خانومتون علی آقا تسلیت ،خانوم فلانی درگذشت داییتون علی اقا تسلیت و الی آخر 🤣دیدم که میگم 

ولی یه چیزی بگم واقعا برام اینجوری بود کار اداری داشتم یا کار بانکی خانماا حتی جواب سلامم به زور مید ...

بستگی داره خانم‌ها البته نه همشون جواب خانم‌ها را درست نمیدن ولی با آقایون بسیار محترمانه رفتار میکنن اینم یکی از چیزاییه که من تو اداره‌مون به چشم دیدم به ویژه زن‌های ۴۷ ۴۸ ساله بسیار ضد زنن