2777
2789

من ۲۰ سالمه باردارم همسرم وضعش خوبه کار می‌کنه تازگیا ماشین خریده از وقتی ماشین خریده همیشه خرابه دیگه پولی نموند واسمون چندروز پیش گفت تو کلی طلا داری یا دونه از انگشتراتو بده بعدا برات بهترشو میخرم گفتمش فقط ماشین درست کن بدهیات صاف کن چیزی ازت نمی‌خوام جوری شده که وقتی می‌خوان بهش حقوق بدن حقوقش همش میره واسه قرضاش لابد به چیزیم بده بالاش بهش میگم من دکتر دارم میگه ندارم من درکش میکنم می‌دونم واقعا ندارع چون می‌دونم وقتی داره میده 

میگمش این چه اوضاعیه درست کردی اصلا جواب نمیده خستم کرده تا بهش چیزی میگم داد میزنه من باردارم اصلا حالم خوب نیست امدم خونه بابام این ۳ روزه میخام حالم خوب بشه تازه بهم زنگ زده میگه ماشین ۴۰ تومن میخواد تا درس بشه فقط میخواد بهش بگم بیا بهت طلا بدم بعد انگار طلب داره ازم یجوری حرف میزنه واقعا دیونم کرده نمی‌دونم چیکارش کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچوقت طلاهاتو برای درست کردن ماشین بخدا حیفه انگار داری طلاهاتو دور میریزی حالا بدهی یه جیزی ولی ما ...

می‌دونم اشتباه کردم بهش انگشتر۴ گرم بود دادم اما کو فایده 

نمی‌دونم 🥲چطور متوجه بشم معتاده؟

عصبانت و مهربانی ناگهانی و بی دلیل 

خواب کم یا زیاد و بی وقت 

یبوست طولانی 

غیبت بدون علت 

حرافی یا سکوت زیاد

لاغری و کبودی زیر چشم

خرج شدن بی دلیل پول

نمیتونن سر یه شغل ثابت بمونن...

اولا این همه خرج مربوط ب فقط ماشین نیست دوما هیچ وقت نزار شوهرت بدون چقدر طلا داری و کجاست چون هر با ...

خب از کجا متوجه بشم داره چیکار می‌کنه

انقد حالم بده داشتم روانشناسی میخوندم گفت بارداری نزاشت برم قبلا سالن کار میکردم میکاپ کار وشنیون کارم نزاشت برم خستم کرده

بنظر من طلاهات از دست در بیار نزار جلو چشمش باشه بگو اونا پسندازه اصلا و ابدا طلا نفروش طلا باید بفر ...

خونه داریم 

من می‌دونم چی‌میگی طلا سرمایه زنده

مامانم اگر بفهمه انگشترمو فروختم دعوام می‌کنه