2777
2789
عنوان

جای من باشین کی بچه دار میشین

405 بازدید | 42 پست

من خودم ۲۵ سالمه همسرم ۳۵ سالشه چند روز دیگه دخترم به دنیا میاد از الان به فکر اینم که کی واسه دومی اقدام کنم‌.

از یه طرف میگم دخترم کودکی خوبی داشته باشه همه توجه‌ها به اون باشه که با اومدن بچه‌ی دوم نمیشه از یه طرفم همسرم میگه با همین بچه‌ی اول هم من فاصله‌ی سنیم زیاده چه برسه به بچه‌ی دوم. همین بچه وقتی ۲۰ سالش بشه من ۵۵ سالمه.

شاغلم هستم معلمم. دخترمو میخوام بذارم پیش مامانم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم وقتی برای اولی درست و حسابی وقت نداری دومیت چیه خب.. فعلا بزار بدنیا بیاد. ببین چقد سخته بچه داری.. ببین میتونین هندل کنین به خوبی.. بگذره بعد فکر کنین

کسی لایکم نکنه

بیچاره مامانت یکیو تر و خشک نکرده دومی باید بیاد 

دوتا بچه بزنن تو سرو کله هم و مادرت که تازه میخواد به آرامش برسه دوباره ميفته تو سرازیری بچه ترو خشک کردن 

به شوهرت بگو من مشکلی ندارم بچه اولتو بذار مهد دومی که اومد یه تایمی پرستار بگیر 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
بیچاره مامانت یکیو تر و خشک نکرده دومی باید بیاد دوتا بچه بزنن تو سرو کله هم و مادرت که تازه میخواد ...

مشکلی با پرستار و مهد و اینا نداریم

واسه اولی که مامانم خودش به شدت مخالفت کرد گفت تو نهد اذیتش میکنن و اینا خودم نگه میدارم واسه دومی هم نهایت پرستار میگیرم

مشکلم الان یه چیز دیگه‌ست

چه جالبمن ۳۶ و همسرم ۳۹ سالشه دخترم هنوز ۱ سالشم نشده اصلا هم دلم نمیخلد بچه دیگه بیارممم

والا ما خودمون ۲ تا بچه‌ایم خیلی احساس تنهایی دارم میگم کاش بیشتر بودیم.

تک فرزندی خیلی بده

مشکلی با پرستار و مهد و اینا نداریمواسه اولی که مامانم خودش به شدت مخالفت کرد گفت تو نهد اذیتش میکنن ...

بعد 3 سال بچه هم خوب حرف میزنه هم از شیر و پوشک گرفتی اذیت نمیشه تو مهد

سوالتو بخوام جواب بدم نه هست 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

عزیزم وقتی دخترت دو سه سالش شد

بشین ببین چقد اعصاب داری ،چقد صبور هستی چقد میتونی هم به خودت اهمیت بدی هم به شوهرت 

الان به صبر و رابطه و اعصابت هیچ اسیبی نرسیده

اگر کشش داشتی اونموقع میتونی تصمیم بگیری

باید ببینی دخترت حساس هست یا نه شرایط الانت هیچچچچچ ربطی به وقتی بچه ات سه سالش هست نداره

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد