2777
2789

موقع انتخاب رشته نگید همه جا رو میزنم هرجا شد میرم راه خیلی دور مصیبته همینطور اگه از شهر بزرگ برید جاهای پرت و کوچیک تفاوت فرهنگی خیلی اذیت می‌کنه ، من همین اشتباه رو کردم الان فقط ترم به ترم میتونم برگردم اونم باید دوتا اتوبوس ، یه تاکسی بین راهی و چند تا اسنپ عوض کنم تا برسم خونه، دوم اینکه اگه خیلی پولدارید بیاید دانشگاه آزاد جدا از شهریه های کمرشکنش شوی لباس و ماشین خفن و گوشی آیفونه با اینکه دانشگاه آزاد یه شهر کوچیک مذهبی درس میخونم ولی جو دانشگاهش اصلا مثل شهرش نیست انگار تو ناف تهرانه بس که همه پولدارن و لباس و گوشی ماشین آنچنانی دارن

این روزا میگذره اما به سختی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دانشگاه آزاد خودم به شخصه موافق نیستم ولی با حرفتون از لحاظ خوابگاه به شدت موافقم

بنظرم اصلااااا نمی صرفه هر رشته ای هر شهری خوند

همه تا موقعی که میخوان وسایل جمع کنن برن خوابگاه نمی فهمن شهر دور چه مصیبتی داره شما حتی جایی باشی که ۲ ساعت از شهرت فاصله داشته باشه بازم یعنی شهر خودت نیستی و سختی داری 

خیییییییلی خوبه آدم شهر خودش درس بخونه واقعا بعضی وقتا یک رشته پایین تر بخونی ولی شهر خودت بخونی ارزشش هزار بار بالاتر از یک رشته لول بالاتر و شهر دور و خوابگاه هست

دانشگاه آزاد خودم به شخصه موافق نیستم ولی با حرفتون از لحاظ خوابگاه به شدت موافقمبنظرم اصلااااا نمی ...

درسته شاید همه دانشگاه آزاد ها مثل هم نباشن مال ما که بهشت بچه پولداراست 

آفرین منم وقتی برای اولین بار رفتیم که ثبت نام کنیم فهمیدم چه غلطی کردم هرچی بابام گاز میداد نمی‌رسیدیم ولی دیگه دیر شده بود انصراف میدادم محروم میشدم انقدر پشیمونم یکسال پشت نموندم شهر خودم قبول بشم یا یه رشته پایین تر همون دانشگاه شهر خودمون نخوندم

این روزا میگذره اما به سختی

سوم عزیزم

بنظر من کار درستی کردی. احتمالا به خاطر اینکه رشته بهتری بخونی شهر دورتری رفتی. اگه میخواستی یا باید پشت کنکوری میشدی یا به رشته پایینتر رضایت میدادی. که بدی‌های اوتا خیلی بیشتر از وضعیت الانته. این چند سال سختی رو تحمل کن انشالله که نتیجه میبینی