2777
2789

4سال پیش یه کرم پودر خریدم بعد یکم رنگش خاصه یه جورایی صورتی توشه 

دیگه ازش استفاده نکردم اون موقع خیلی هم اهل ارایش نبودم یه از دوستام بهم انداخت ولی الان دوست دارم ارایش کنم الان امتحانش کردم دیدم بد نیست ولی دو ماه از تاریخ انقضاش گذشته 

رو پوست دستت یه یک ساعتی امتحان کن 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ پوستت حساس نیست اکی

من ک هرکرم پودریم بهم نمیسازه دوماه ک هیچ دوروزم گذشته باشه بفنا میده پوستمو

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉

اگ پوستت حساس نیست اکیمن ک هرکرم پودریم بهم نمیسازه دوماه ک هیچ دوروزم گذشته باشه بفنا میده پوستمو

پوستم که حساس هست حالا زدم اگه دیدم بده دیگه استفاده نمیکنم 

نه تو کمد بوده

پس تست کن ..من ریمل دارم مال خیلی ساله شاید سالی یکبار یا دوبار استفاده کنم چون مارک خوبیه ننداختم دور .هیچی نشده قطره چشمی میریزم و بخار کتری مثل اول میشه ..دوستم میرم خونه ش یعنی لوازم ارایشیاش اوراق خدا میدونه مال کی هست ولی پوست خوبی داره بدون لک و جوش ..

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......